Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Liiketoiminnan ammattitutkintoon on jatkuva haku. Opinnot voi aloittaa milloin tahansa. Koulutus sisältää työharjoittelua, lähiopetusta oppilaitoksessa ja etäopiskelua. Lähiopetuksessa opiskellaan liiketoimintaa, asiakaspalvelua, myyntiä ja markkinointia.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka jo toimit tai haluat toimia myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtävissä. Tavoitteenasi on kehittää itseäsi, päivittää tietojasi, vahvistaa ammatillista osaamistasi sekä saada liiketoiminnan ammattitutkinto.

Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jonka perusteella opiskelun kesto määräytyy. Mikäli olet jo liiketoiminnan ammattilainen, voit suorittaa tutkinnon ilman valmistavaa koulutusta. Liiketoiminnan ammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden.

Koulutuksen toteutus: Opinnot toteutetaan monimuotoisesti, lähipäiviä on keskimäärin 1 päivä/viikko. Saat henkiökohtaista ohjausta tarpeesi mukaan. Koulutusta järjestetään Kankaanpäässä, Kokemäellä, Raumalla ja Ulvilassa.

Koulutuksen kesto: keskimäärin 1 - 1,5 vuotta.

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Rahoitusmahdollisuudet:

Työttömyysetuus
Omaehtoinen koulutus
Henkilöstökoulutus
Oppisopimus

Tutkinnon voi suorittaa ilman valmistavaa koulutusta. Kysy lisää toteuttamistavoista ja -aikatauluista.

Paikkakunta: Kankaanpää
Hinta: 230 €
Hae koulutukseen