Liiketoiminnan ammattitutkinto maahanmuuttajille

Myynti- ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittaneella on osaamista myynnistä, markkinointiviestinnästä tai näistä molemmista. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa markkinointia ja myyntiä, seurata toimenpiteiden tuloksellisuutta ja kehittää asiakaskokemusta.

Koulutus sisältää työharjoittelua, lähiopetusta oppilaitoksessa ja etäopiskelua. Lähiopetuksessa opiskellaan liiketoimintaa, asiakaspalvelua, myyntiä ja markkinointia.

Koulutuksen voi suorittaa omaehtoisesti työttömyysturvalla tai opintotuella. Mahdollisuutesi opiskella työttömyysturvaetuudella voit selvittää omasta TE-toimistostasi. Voit opiskella myös työn ohessa oppisopimuksella. Opiskelu on käytännönläheistä ja omaan työhön sovellettavaa.

Koulutus sopii maahanmuuttajille, jotka jo toimivat tai haluavat toimia myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtävissä. Tavoitteenasi on kehittää itseäsi ja suomen kielen osaamistasi, päivittää tietojasi, vahvistaa ammatillista osaamistasi sekä saada liiketoiminnan ammattitutkinto.

Opinnot toteutetaan monimuotoisesti, lähipäiviä on keskimäärin 1 päivä/viikko henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Mikäli olet jo liiketoiminnan ammattilainen, voit suorittaa tutkinnon ilman valmistavaa koulutusta.

Paikkakunta: Rauma
Hae koulutukseen

Lisätietoja antaa

Henrik Andersson
tuntiopettaja
+358 40 199 4276
Satakunnan koulutuskuntayhtymä
Soile Laaksonen
opintosihteeri
+358 40 199 4805
Satakunnan koulutuskuntayhtymä