Yhteishaussa tarjolla koulutusta 5 paikkakunnalla

Sataedussa on tiistaina 21.2. alkavassa yhteishaussa haettavana yhteensä noin 530 opiskelijapaikkaa Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nakkilassa, Parkanossa ja Ulvilassa. Tarjolla on nuorten ammatillista koulutusta 20 ammattiin.

 
Uusia koulutuspaikkoja ja tutkintouudistuksia

 

Järjestämme logistiikan perustutkintokoulutusta (autonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja) elokuusta alkaen myös Parkanossa. Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinnon (tekstiiliartesaani) koulutus siirtyy Nakkilasta Kokemäelle.

Opetushallituksen tutkintouudistusten myötä kone- ja metallialan tutkinto on jatkossa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto. Vastaavasti myös audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto muuttuu media-alan perustutkinnoksi.

Ammattitaidon lisäksi yhdistelmäopintoja ja kansainvälisyyttä

 

Sataedu tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden opiskella ammatillisten opintojen rinnalla lukio-opintoja. Opiskelija voi suorittaa työllistymistään tai jatko-opintovalmiuksia tukevia lukio-opintoja ja halutessaan jopa koko ylioppilastutkinnon. Sataedun yhteistyökumppaneina yhdistelmäopinnoissa ovat Kankaanpään, Kokemäen ja Ulvilan lukiot. Yhdistelmäopintovalinnan voi tehdä opintojen alkaessa.

 

Nuorilla on myös mahdollisuus suorittaa osa opinnoistaan ulkomailla. Sataedun kansainvälinen yhteistyöverkosto mahdollistaa vaihto-opinnot, ja opiskelijamme ovat erittäin kiinnostuneita opinto- tai työssäoppimisjaksoista eri puolilla Eurooppaa.

 

Yhteishaussa oleva Sataedun koulutustarjonta paikkakunnittain:

 

Kankaanpää

autoalan perustutkinto, hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kauneudenhoitoalan perustutkinto, kiinteistöpalvelujen perustutkinto, kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, liiketalouden perustutkinto, rakennusalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto 

 

Kokemäki

autoalan perustutkinto, hiusalan perustutkinto, hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kauneudenhoitoalan perustutkinto, kiinteistöpalvelujen perustutkinto, kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, logistiikan perustutkinto, rakennusalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto 

 

Nakkila

media-alan perustutkinto, kuvallisen ilmaisun perustutkinto

 

Parkano

logistiikan perustutkino

 

Ulvila

autoalan perustutkinto, hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kiinteistöpalvelujen perustutkinto, kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, matkailualan perustutkinto, rakennusalan perustutkinto, sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto