Uutiset

MeWet-koti valmistuu yhteistyöllä

MeWet-koti näyttää aluksi aivan tavalliselta rivitalokodilta. Tarkempi silmäys Sataedu Ulvilan toimipaikan alueella rakenteilla olevaan asuntoon paljastaa jo muuta. Viihtyisä keittiö on jo täynnä arjen apuvälineitä, samoin esteetön kylpyhuone. MeWet-kodista tulee mallitila ja innovaatioalusta erilaisille hyvinvointia edistäville ja itsenäistä elämistä tukeville ratkaisuille.

Rehtorin kyselytunti lisää opiskelijoiden ja johdon vuoropuhelua

Useimmille opiskelijoille rehtori tulee tutuksi vain tutkintotodistuksen allekirjoittajana. Sataedussa aloitettujen, säännöllisten rehtorin kyselytuntien tarkoituksena on lisätä sujuvaa vuoropuhelua oppilaitosjohdon kanssa ja osallistaa opiskelijakuntaa. Toimipaikkojen opiskelijakunnan hallitukset valmistelevat rehtorin kyselytunnit, ja niihin osallistuvat kaikki paikalla olevat opiskelijaryhmät.

Taitaja9-paikalliskisat kilpailtiin ilolla ja innolla

Sataedu järjesti Taitaja9-paikalliskilpailut 8.11. Kankaanpäässä ja Kokemäellä. Kilpailuihin osallistui yhteensä lähes 50 joukkuetta. Sataedun järjestämien kilpailujen lisäksi paikalliskilpailut järjestettiin myös Porissa ja Raumalla. Jokaisen kilpailun neljä parasta kohtaavat Raumalla 14.12. järjestettävässä aluekilpailussa. Kilpailun finaali järjestetään keväällä Tampereella.

Tilaa syöte Uutiset