Tutustu Sataedun pelialan koulutukseen Pelipäivässä

Pelialan tarjoamat työ- ja opiskelumahdollisuudet esittäytyvät laajasti Porissa järjestettävässä Pelipäivä-tapahtumassa. Anniksella (kulttuuritalo Annankatu 6) järjestettävä tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu työttömille nuorille, mutta myös muut pelaamisesta kiinnostuneet, sitä harrastavat sekä ammattiurasta haaveilevat Porin alueelta ovat tervetulleita.

 

Kuvassa Sataedun pelien esittelypiste Insomnia-tapahtumassa 2016.

 

Sataedun media-assistenttiopiskelijat esittelevät tapahtumassa tekemiään pelejä ja alan opiskelua. SAMKin hyvinvointiteknologian kehittäjät opastavat Virtuaalitodellisuuteen VIVE-laitteiston avulla. Yliopistokeskuksessa tehdyt pelit ja peliopinnot esittäytyvät myös. Paikalliset pelifirmat, 50-vuotisjuhlavuottaan viettävä Tactic Games tuo pelinsä pelattavaksi sekä arvottavaksi ja Nopia puolestaan testauttaa osallistujilla keväällä julkaistavaa Rescuebusters-paloturvallisuuspeliä. Pelialan yhdistykset esittelevät alan harrastusmahdollisuuksia.

 

Vastauksia kysymyksiin, voiko pelialalla työllistyä, ja miten alalle voi kouluttautua, saa tiistaina 7.3. kello 11-15. Ennakkoilmoittautuminen 5.3. mennessä on välttämätön ruokatarjoilun vuoksi. Ilmoittautumiset www.karhuseutu.fi/pelipaiva tai viestillä numeroon 041 471 8569

 

 

Tapahtuman järjestää Leader Karhuseudun ja Diakin Lähde mukaan! -hanke sekä pelialaverkosto IGDA Satakunta yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa. Lähde mukaan! -hanke on Leader Karhuseudun ja Diakonia-ammattikorkeakoulun yhteishanke, jonka tavoitteena on parantaa työllisyyttä sekä lisätä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä Porin alueella. Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat IGDA Satakunta, Porin kulttuuriasiainkeskus, Kulttuuritalo Annankatu 6, Step by Step -hanke, Porin kirjasto, Sataedu, SAMK hyvinvointiteknologia, UCPori, Nopia, Tactic Games ja 100keSports.