Sataedun MeWet-koti EU-komission kilpailun kärkijoukossa

Sataedun hallinnoimien hankkeiden perustama MeWeT-koti on valittu Silver Economy Awards -kilpailun kärkijoukkoon. EU-komission järjestämä kilpailu etsii ja palkitsee ikääntyneiden eurooppalaisten elämänlaatua parantavia innovatiivisia tieto- ja viestintäteknologisia ratkaisuja ja samalla tukee Euroopan senioritalouden kehitystä.

 Kilpailussa on kolme sarjaa. MeWeT-koti on yksi kymmenestä julkisten toimijoiden sarjaan valituista kilpailijoista. Kilpailun voittajat julkistetaan keväällä.

MeWeT-koti  on hyvinvointiteknologian tutkimus-, kehitys- ja oppimisympäristö. MeWeT koostuu kahdesta Satakuntaliiton rahoittamasta EAKR-hankkeesta: ”MeWeT – Multifunctional environment for Well-being enhancinhg technology” sekä ”MeWeT-invest”. Sataedu hallinnoi hankkeita, jotka toteutetaan yhteistyössä Satakunnan Ammattikorkeakoulun kanssa.

 

Lehtori Krista Toivonen esittelee MeWet-kodin keittiötä asiantuntija Riikka Reinalle.

Kuvassa lehtori Krista Toivonen esittelee MeWeT-kodin toimivaa ja turvallista keittiötä Amken asiantuntija Riikka Reinalle. Kodin sisustuksessa paljon käytetty punainen väri ei ole valittu pelkästään pirteyden vuoksi, vaan myös siksi, että punainen väri säilyy pitkään muistisairaiden muistissa ja näin värinä helpottaa esineiden hahmottamista.

Kurkista MeWeT-kodin muihin ratkaisuihin ja yhteistyökumppaneihin: https://mewethome.com/

Lisätietoja Silver Economy Awards kilpailusta täältä.