Hoitolapsille leikkimökki Suomi100-lahjana

Sataedu on juhlistanut Suomen itsenäisyyden juhlavuotta tuomalla esiin omaa osaamistaan auttamalla muita. Eri koulutusalat ovat järjestäneet tempauksia toimipaikoilla Suomi100-hengessä. Kokemäen rakennusalan opiskelijat ja opettajat halusivat tuottaa hyvää mieltä perhepäivähoitolapsille ja lahjottivat heille rakentamansa leikkimökin 10. lokakuuta.

 

Siinä se on, komea leikkimökki Matomäen leikkikentälllä Kokemäellä.

 

Leikkimökki on suunniteltu yhdessä käyttäjiensä kanssa. Rakennusalalla vierailleet lapset jättivät nuorille rakentajillemme omia piirustuksiaan työtä ohjeistamaan, ja oikeita värejä etsittiin värikartoista.

- Ei yhtään haittaa, vaikka olisi useampi väri, totesi yksi touhukkaista hoitolapsista, ja nyt ulkoseinistä löytyy niin punaista kuin vihreää.

 

Rakennustöihin osallistui noin kymmenen toisen vuoden opiskelijaa. Kuljetusalan opiskelijat olivat mukana auttamassa, jotta uutuuttaan hohtava mökki saatiin kuljetettua turvallisesti leikkikentälle. Vielä paikan päällä mökki sai suojakseen tiilikaton.

Opiskelijat rakentavat tilaustyönä leikkimökkien lisäksi muun muassa pieniä vajoja ja roskakatoksia. Toimitusajat vaihtelevat työtilanteen mukaan. Lisätietoja tuotteista saa Kankaanpään, Kokemäen ja Ulvilan rakennusaloilta.