Emilia lähtee kokkioppiin Kanadaan

Marraskuussa Sataedun opetusravintoloissa vierailleet ja ruoallaan hurmanneet kanadalaiset kokit ja kouluttajat Gaétan Tessier ja Gerald Fischer saavat pian vastavierailulle ensimmäisen sataedulaisen opiskelijan. Parkanolainen ravintolakokin ammattitutkintoa suorittava Emilia Friimäki lähtee helmikuun alussa Kanadaan vaihtoon neljäksi viikoksi.

Vielä kolme päivää ennen lähtöä Kankaanpäästä opetusravintola Hovin keittiökiireiden keskeltä tavoitettu Emilia Friimäki odotti tulevaa vaihtoa ja sen tuomia kokemuksia ilman isoa matkajännitystä. Kerromme matkakuulumisia lisää viimeistään hänen palattuaan kotiin. Nauti matkasta ja tule takaisin uusien taitojen  sekä kokemusten kanssa, Emilia!

Emilia Friimäki lähtee vaihtoon Kanadaan

 

Koulutuspäällikkö Marjatta Mäkivaara-Vahtera vierailee myös Kanadassa varmistamassa vaihtojakson sujuvan aloituksen.

– On todella hienoa, että opiskelijoidemme opintopolut laajenevat Euroopan ulkopuolelle. Tavoitteenamme on löytää näin uusia hyviä käytäntöjä ja toimintatapoja, joita voimme edelleen kehittää ja soveltaa omassa opetuksessamme.

 

Ammatillisen koulutuksen Euroopan ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa koulutusyhteistyö on vielä harvinaista maassamme, ja siksi on hienoa, että Sataedu on yksi seitsemästä koulutuksen järjestäjästä, jotka mukana ravintola-alan yhteistyössä kanadalaisten kanssa.