Uutisarkisto

Apua ja asennetta työnhakuun

Tehokkaat tietoiskut täyttivät Sataedun tilat tiistaina Kokemäellä. Työllistän itseni -tapahtuma on osa Sataedun työllistymisen tukemisen teemavuotta. Sen tarkoituksena on evästää nuoria työelämään, jatko-opintoihin ja yrittäjyyteen. Oman panoksensa aamupäivään toivat muun muassa Prizztechin, 4H-liiton ja TE-toimiston asiantuntijat.

Lautashävikki vähenee komeasti Sataedussa

Sataedussa on onnistuttu vähentämään ruokaloiden lautashävikkiä vuodessa lähes neljänneksellä. Lautashävikin määrä Sataedun ravitsemispalveluiden itse hoitamissa neljässä opiskelijaruokalassa oli vuonna 2016 yhteensä 3370 kiloa. Viime vuonna määrä oli vähentynyt 2598 kiloon samaan aikaan, kun ruokailijoiden määrä kasvoi hieman Nakkilan ruokalan siirryttyä syksyllä ravitsemispalveluiden hoidettavaksi. Kaikkiaan lautasjätteen määrä väheni vuodessa 772 kiloa.

Yli puolet äänesti nuorisovaaleissa Sataedussa

Yli puolet Sataedun äänioikeutetuista opiskelijoista äänesti 8. ja 9.1. järjestetyissä nuorisovaaleissa. Parhaimmillaan äänestysprosentti hipoo 70 prosenttia. Sataedun neljässä toimipaikassa järjestetyissä äänestyksissä oli äänestysaikaan paikalla yhteensä 462 äänioikeutettua alle 18-vuotiasta opiskelijaa. Äänioikeutettujen kokonaismäärää vähensivät meneillään olevat työssäoppimisjaksot. Koko Sataedun äänestysprosentiksi tuli 56,1 prosenttia.

Tilaa syöte Uutiset