Uutisarkisto

Rehtorin kyselytunti lisää opiskelijoiden ja johdon vuoropuhelua

Useimmille opiskelijoille rehtori tulee tutuksi vain tutkintotodistuksen allekirjoittajana. Sataedussa aloitettujen, säännöllisten rehtorin kyselytuntien tarkoituksena on lisätä sujuvaa vuoropuhelua oppilaitosjohdon kanssa ja osallistaa opiskelijakuntaa. Toimipaikkojen opiskelijakunnan hallitukset valmistelevat rehtorin kyselytunnit, ja niihin osallistuvat kaikki paikalla olevat opiskelijaryhmät.

Taitaja9-paikalliskisat kilpailtiin ilolla ja innolla

Sataedu järjesti Taitaja9-paikalliskilpailut 8.11. Kankaanpäässä ja Kokemäellä. Kilpailuihin osallistui yhteensä lähes 50 joukkuetta. Sataedun järjestämien kilpailujen lisäksi paikalliskilpailut järjestettiin myös Porissa ja Raumalla. Jokaisen kilpailun neljä parasta kohtaavat Raumalla 14.12. järjestettävässä aluekilpailussa. Kilpailun finaali järjestetään keväällä Tampereella.

Sataedu kouluttaa suunhoidon osaajia

Sataedun maaliskuussa Ulvilassa alkava koulutus vastaa sosiaali- ja terveysalan työpaikkojen kasvaneeseen osaamisvajeeseen, sillä hoitoalan työnantajat ja työntekijät ovat toivoneet lähihoitajakoulutuksen yhteyteen suun terveydenhoidon osaamisalaa. Suun terveydenhoidon osuus on nykyisessä lähihoitajakoulutuksessa varsin vähäistä, ja siksi erityistä omaa suun terveydenhoidon osaamisalaa tarvitaan. Tähän asti lähimmät koulutusmahdollisuudet ovat olleet Tampereella ja Turussa.

Tilaa syöte Uutiset