Uutiset

Jyrki Siivosen teos Pyöreitävuosia 2017 taidekilpailun voittoon

Laitilalaisen Jyrki Siivosen teos Pyöreitävuosia 2017 voitti Sataravien järjestämän Suomi ja hevonen 100 vuotta - taidekilpailun. Itsekin 70-vuotista toimintaansa juhliva Sataravit Oy järjesti taidekilpailun Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ja suomenhevosen kunniaksi. Kilpailun voittaja julkistettiin juhannuspäivänä Kokemäen juhannusraveissa.

Maakunnallista yhteistyötä taiteen ja suomenhevosen kunniaksi

Satavuotiasta Suomea, uskollista suomenhevosta ja 70-vuotta raveja järjestänyttä Sataravit Oy:ta juhlitaan kesäkuussa Kokemäellä. Sataravien järjestämän Suomi ja hevonen 100 vuotta -taidekilpailun voittaja julkistetaan Kokemäen perinteisissä juhannusraveissa. Taidekilpailu on osa maakunnallista yhteistyötä, jossa Sataedu haluaa aluekehittäjänä olla mukana. Kilpailua tukenut Sataedu saa tuomariston parhaaksi valitseman teoksen omistukseensa.

Kiitos stipendien lahjoittajille

Valmistujaisjuhlien perinteiden mukaisesti osalle opinnoissaan kunnostautuneista opiskelijoista on lahjoitettu stipendi kannustukseksi ja kiitokseksi. Stipendien saajien joukossa on valmistuvien opiskelijoiden lisäksi myös opintojaan vielä jatkavia opiskelijoita. Stipendeillä on iso merkitys opiskelussa, ja siksi kiitämme lämpimästi laajaa lahjoittajajoukkoamme.

Pistesijoille Taitaja2017-kilpailussa

Sataedua Taitaja2017-finaalissa edustaneet huittislainen Jari Suominen ja nakkilalainen Rosa Peltonen sijoittuivat molemmat Suomen parhaiden joukossa lajeissaan kuudensiksi. Jari Suomisen lajina oli automaatioasennus ja Rosa Peltosen painotuotteen suunnittelu. Kiitokset kilpailijoille ja heidän valmentajilleen Kirsi Liljeroosille ja Eero Matintalon komeasta kisatyöstä.

Tilaa syöte Uutiset