Uutiset

Sataedu kouluttaa suunhoidon osaajia

Sataedun maaliskuussa Ulvilassa alkava koulutus vastaa sosiaali- ja terveysalan työpaikkojen kasvaneeseen osaamisvajeeseen, sillä hoitoalan työnantajat ja työntekijät ovat toivoneet lähihoitajakoulutuksen yhteyteen suunhoidon osaamisalaa. Suunhoidon osuus on nykyisessä lähihoitajakoulutuksessa varsin vähäistä, ja siksi erityistä omaa suunhoidon osaamisalaa tarvitaan. Tähän asti lähimmät suunhoidon koulutusmahdollisuudet ovat olleet Tampereella ja Turussa.

Sataedun tunnustuspalkinnot jaettiin jälleen

Sataedulaiset palkitsivat joukostaan erinomaista opetustyötä ja yhteistä hyvää edistäneet työntekijät. Vuoden pedagoginen teko ja Vuoden sataedulainen teko -palkintojen saajat kukitettiin lukuvuoden avanneessa henkilökunnan koulutuspäivässä maanantaina 7.8.. Henkilökunnan tekemien ehdotusten pohjalta myönnetyt palkinnot jaettiin nyt kolmannen kerran. Kukkien ja kunniakirjan lisäksi palkitut saivat 200 hyvinvointieuroa ePassiinsa.

Jyrki Siivosen teos Pyöreitävuosia 2017 taidekilpailun voittoon

Laitilalaisen Jyrki Siivosen teos Pyöreitävuosia 2017 voitti Sataravien järjestämän Suomi ja hevonen 100 vuotta - taidekilpailun. Itsekin 70-vuotista toimintaansa juhliva Sataravit Oy järjesti taidekilpailun Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ja suomenhevosen kunniaksi. Kilpailun voittaja julkistettiin juhannuspäivänä Kokemäen juhannusraveissa.

Tilaa syöte Uutiset