Henkilöstökoulutukset ja -valmennukset

Kortti- ja lyhyt koulutukset

Kortti- ja lyhytkoulutukset ylläpitävät työpaikan turvallisuutta ja kehittävät henkilöstön osaamista. Järjestämme koulutuksia myös yrityksen toiveiden mukaisesti.  Tutustu kortti- ja lyhytkoulutuksiimme.

Johtamis- ja esimieskoulutus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa opiskelijalle työkaluja henkilöstötyöhön ja kannattavaan toimintaan. Johtamisen erikoisammattitutkinto tarjoaa näkökulmia ja käytännön keinoja yrityksen ydinliiketoiminnan, johtamisen ja strategisen toiminnan kehittämiseen. Kaikki Liiketoiminta ja yrittäjyys -opintoalan koulutustarjonta on nähtävissä täällä.

Lisä- ja täydennyskoulutus

Sataedu tarjoaa lisä- ja täydennyskoulutusta eri opintoaloilla.  Alakohtaiset lisä- ja täydennyskoulutukset löydät sataedu.fi/koulutukset-sivultamme. Valitse opintoala ja tutustu tarjontaan. Jos et löydä tarvitsemaasi, niin ota yhteyttä, me autamme.  Joskus puuttuva taito voidaan hankkia suorittamalla esimerkiksi tutkinnon osa.

Rekry-, Täsmä- ja Muutoskoulutus

Sataedu järjestää Rekry-, Täsmä- ja Muutoskoulutuksia yhteistyössä TE-palvelujen kanssa. TäsmäKoulutus päivittää ja kehittää yrityksen nykyisen henkilöstön ammattitaitoa ja sopii myös määräaikaisiin lomautustilanteisiin. Koulutus suunnitellaan aina yrityksen tarpeisiin.  Muutostilanteessa yritys voi antaa uusia ammatillisia valmiuksia irtisanottavalle tai lomautetulle Muutoskoulutuksella.

RekryKoulutus on hyvä vaihtoehto uuden henkilöstön hankkimiseen – kuin pitkä työhaastattelu!

Työvoimakoulutus

Sataedu järjestää eri alojen työvoimakoulutusta yhteistyössä TE-toimiston kanssa. Ammatillisen työvoimakoulutuksen tavoitteena on perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tai tutkinnon osan suorittaminen. Useilla ammattialoilla järjestetään lisäksi työllistymistä edistävää jatko- tai täydennyskoulutusta. Tutustu Sataedun työvoimakoulutustarjontaan.

Työpaikkasuomi-koulutus

SataeduPro tarjoaa Työpaikkasuomi-koulutusta yrityksissä työskentelevien ulkomaalaisten kielitaidon vahvistamiseksi. Kouluttaja, työnantaja ja opiskelija sopivat yhdessä koulutuksen tavoitteet. Koulutus voidaan toteuttaa yhdelle työntekijälle, pienryhmälle tai useamman työnantajan työntekijöille, ja sen toteutus sekä kesto sovitaan tapauskohtaisesti. Koulutus voidaan toteuttaa Sataedun tai työnantajan tiloissa tai verkko-opiskeluna, myös iltaisin tai viikonloppuisin.

Koulutus sisältää:

  • lähtötasoarvio,  henkilökohtainen kielenopiskelusuunnitelma
  • ohjattua suomen kielen opiskelua sekä itseopiskelun ja sanaston oppimisen tekniikkaa

Työnantaja maksaa 30–50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Jäljelle jäävän osuuden maksaa Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hanke, jota rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja ELY-keskukset. Lopullinen hinta määrittyy koulutuksen keston, toteutustavan ja ryhmäkoon mukaan.

Kysy lisää tai ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä teille sopivan suomen kielen koulutuksen!

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Pirjo Raunio