Hyvän mielen joulutempaus

Joulutempauksella kerätään valmiiksi paketoituja lahjoja joulumieltä tarvitseville harjavaltalaisille. Tempauksessa kerätyt joululahjat kaupungin sosiaalitoimi jakaa jouluviikolla eteenpäin niitä tarvitseville.

Valmiiksi paketoituja joululahjoja kerätään joulukuusen alle Sataedun Harjavallan toimipaikan ala-aulassa (Myllykatu 10). Lahjoja voi tuoda 4.12.–18.12.2017. Joulutempaukseen osallistuvien toivotaan tuovan käyttämättömiä ja ehjiä lahjoja.

Tempauksella on kerätty vuosittain lähes satakunta lahjoitusta ja tämän vuoden tavoitteena on kerätä vähintään saman verran joululahjoja. 

Lahjan lahjoittaja voi hakea joulukuusesta vinkin lahjasaajasta. Vinkit on ripustettu joulukuuseen ja lahjoittaja voi valita lahjansaajan. Kuusen alle voi myös tuoda omavalintaisen lahjan. Omavalintainen lahja löytää oikeaan pukinkonttiin, kun sen osoittaa esimerkiksi 6-vuotiaalle tytölle tai 4-vuotiaalle pojalle.

Hae sosiaalitoimen esitäyttämä pakettikortti joulukuusesta. 

(Pakettikortissa lukee lyhyesti tiedot lahjan saajasta esimerkiksi 4-vuotiaalle tytölle) ja hanki joululahja kortin tiedoilla. Tuo paketoitu lahja joulukuusen alle 18.12. mennessä. 

tai

Tuo lahjasi joulukuusen alle ja kirjoita itse pakettikortti.

Kerro lyhyesti kenelle lahjasi haluat osoittaa (esimerkiksi 6-vuotiaalle tytölle palapeli tai 4-vuotiaalle pojalle legoja tai miehen villasukat kokoa 43). Tuo paketoitu lahja joulukuusen alle 18.12. mennessä. 

Lämmintä Joulumieltä toivottaen 

Sataedu Harjavalta
Harjavallan kaupunki, perusturvapalvelut

Tapahtuman kesto: 
04.12.2017 08:00 - 18.12.2017 16:00
Yhteyshenkilö: