Palaa takaisin Ajankohtaista listaukseen

Opiskelijoiden rokotukset alkaneet -tutustu myös turvallisen opiskelun ohjeisiimme

PoSan kanssa yhteistyössä järjestetyt opiskelijoiden rokotukset alkoivat perjantaina 13.8. Kankaanpään toimipaikassamme. Opiskelijat saavat Modernan rokotteen. Rokotusajat on jaksotettu rokotepullon riittävyyden mukaisesti 12 opiskelijalle.

Terveydenhoitaja Pia Rajala rokottaa halukkaita, vielä rokottamattomia opiskelijoitamme myös viikolla 33 tiistaista alkaen. Opiskelijat ehtivät vielä ilmoittautua rokotuksiin. Toimintaohjeet löytyvät Wilmasta.

Terveydenhoitaja Pia Rajala kertoo rokotteesta ensimmäisten joukossa rokotetulle opiskelijalle. Kuva: Juha Levonen

Sataedu kannustaa ottamaan rokotukset

Seuraavaksi opiskelijoiden rokotukset aloitetaan Kessoten kanssa yhteistyössä Harjavallassa, Kokemäellä ja Nakkilassa. Opiskelijoille ilmoitetaan ajoista ja toimintatavasta Wilmassa.

Sataedu kannustaa kaikkia ottamaan rokotukset. Oppilaitoksella rokotetut saavat piikin päälle pullakahvit.

Kuva: Juha Levonen

Turvataan näin yhdessä terveys ja lähiopetus

Toimimme yhdessä terveysturvallisesti alueellisen tartuntatautien torjuntaryhmän (ATTR) suosituksia ja aluehallintoviraston (AVI) määräyksiä noudattaen, jotta pystymme jatkamaan lähiopetusta.

Käytämme maskia kaikissa opetustilanteissa. Maskin käyttö, terveysturvallisuusohjeet ja vastuullinen toiminta koskevat myös jo rokotettuja.

THL:n ohjeiden mukaiset turvavälit ja muut turvalliset toimet, kuten käsi- ja yskimishygienista huolehtiminen korostuvat esimerkiksi ruokailussa ja niissä tilanteissa, joissa henkilö ei voi terveyssyistä käyttää maskia.

Kannustamme jokaista ottamaan rokotuksen, jotta lähiopetus olisi mahdollista jatkossakin. Tiedotamme opiskelijoille toimipaikoilla järjestettävistä koronarokotuksista Wilmassa. 

Kokoontumisrajoitukset sekä tilojen käyttö

Korona-ajan kokoontumisrajoitukset eivät koske oppilaitoksissa annettavaa opetusta. Muuten noudatamme tilojen käytössä alueellisen tartuntatautien torjuntaryhmän ​suosituksia.

Sataedun tilat ovat liikuntaseurojen ja muiden toimijoiden vuokrattavissa edellyttäen, että toiminnan järjestäjä vastaa sen terveysturvallisuudesta.

Koronatiedotus

Seuraamme alueellisen tartuntatautien torjuntaryhmän, hallituksen ja AVIn suosituksia ja määräyksiä ja linjaamme toimintaamme siten. 

Tiedotamme opiskelijoille ja huoltajille toimipaikkakohtaisesti Wilmassa, henkilöstölle intranetissä ja täällä verkkosivuilla kaikille toiminnastamme kiinnostuneille.

Pidetään huolta toisistamme!


Palaa takaisin Ajankohtaista listaukseen