Yhteishaku alkaa – Sataedussa tarjolla 550 opiskelupaikkaa

15.02.2018

 

Ammatillisen koulutuksen yhteishaku alkaa – Sataedussa tarjolla 550 opiskelupaikkaa

Ammatillisen koulutuksen kevään yhteishaku käynnistyy tiistaina 20. helmikuuta. Sataedussa on nyt haettavana yhteensä 550 paikkaa uusille opiskelijoille elokuussa 2018 alkaviin koulutuksiin.

Yhteishaussa voivat hakea peruskoulun- ja lukion päättävät nuoret ja hakijat, joilla ei ole aikaisempaa ammatillista koulutusta. Tarjolla on kaikkiaan kolmekymmentä koulutusohjelmaa neljällä eri paikkakunnalla valtakunnallisessa opintopolku.fi-portaalissa. Yhteishaussa voi hakea Sataedun toimipaikkoihin Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nakkilassa ja Ulvilassa.

Uudesta sähköisestä Hakijan oppaasta löytyvät kaikki Sataedun haussa olevat koulutukset ja tietoa ammattiin opiskelusta. Sataedussa on panostettu myös nuorten vanhempiin ja huoltajiin: oppaassa on oma osio kotiväelle.

 

Haku ammatilliseen koulutukseen osoitteessa www.opintopolku.fi.

Yhteishaku 2018, hakuaika 20.2.–13.3.2018. (Päättyy 13.3. klo 15.00)

 

Yhteishaun jälkeen Sataeduun voi hakea ”Jatkuvassa haussa”. Jatkuvassa haussa voi hakea kaikki ne, jotka eivät hae yhteishaussa tutkintoon johtavaan koulutukseen.

Jatkuvassa haussa haetaan suoraan oppilaitokseen. Sataedun opinto-ohjaajat tarjoavat kaikille hakijoille tarvittaessa ohjausta opiskelu- ja urasuunnitteluun. 

Lisätiedot www.sataedu.fi/jatkuvahaku

 

Lisätietoja antaa myös: 

Kristiina Salmi, opiskelijapalvelupäällikkö, puh. 040 199 4103.