Tavoitteena hyvä amiskunto ja savuttomuus

03.10.2016

HYVINVOINTIVIRTAA AMMATILLISEEN KOULUTUKSEEN

Hyvinvoinnin teemaviikko 3.10.-7.10 (viikko 40)

Hyvinvointi virtaa amiksiin jälleen viikolla 40. Mukana on 70 koulutuksen järjestäjää ja tapahtumaan osallistuu lähes 30 000 opiskelijaa ympäri Suomen.

Sataedussa viikon aikana polkaistaan käyntiin kampanjat savuttomuuden ja hyvän amiskunnon puolesta.  

Kaikissa toimipaikoissa jo perinteeksi muodostunut aamupuuro tarjoillaan kahtena aamuna. Tänä vuoden uutuus on opiskelijoiden jälkiruokapöytä keskiviikkona.

Savuttomuus ja päihteetön elämäntapa ovat esillä. Terveellisiin elämäntapoihin ja oman kehon huoltoon kannustetaan opiskelijoita ja henkilökuntaa. 

 

#amiskuntoon-video

Tavoitteena on muistuttaa opiskelijoita siitä, että omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää ja osa ammattitaitoa. 

Amiskuntoon-kampanjassa nuoret haastetaan pitämään huolta omasta ja yhteisestä hyvinvoinnista.  Tempauksessa nuorilla on mahdollisuus haasta toisensa yksin tai ryhmissä erilaisiin hyvän mielen haasteisiin. Haasteet voivat liittyä urheiluun, liikuntaan, ruokailuun, lepoon tai kulttuuriin. 

Haasteita jatketaan pitkin lukuvuotta ja niitä voi seurata Facebookissa ja Instagramissa. Parhaat haasteet, kuvat ja videot palkitaan. 

Katso video Sataedun kanavalta YouTube: https://youtu.be/TGxaOIZaBRg

 Seuraa keskustelua #amiskuntoon 

 

Amisrata

Kankaanpäässä ja Kokemäellä toteutetaan liikunnallinen amisrata tiistaina 4.10. Kankaanpäähän saamme vetäjän Saku ry:stä. 

 

Savuton Sataedu

Sataedu Nakkilan kuvallisen ilmaisun perustutkintoa opiskelevat opiskelijat ovat suunnitelleet postereita savuttomuuden puolesta. Sataedulaisilla on mahdollisuus äänestää parasta posteria ja parhaat julkaistaan äänestyksen jälkeen.  

 

LISÄTIETOA VIIKON TAPAHTUMISTA

Sataedu, opiskelijapalvelut, Riitta Hirsikoski, puh. 040 199 4305 

Sataedu viestintä, Johanna Virtanen, puh. 040 199 4104

 

Hyvinvointivirtaa ammatilliseen koulutukseen –teemaviikko, Saku ry

Saija Sippola, toiminnanjohtaja, saija.sippola [at] sakury.net