Taitaja9-kilpailu mittaa taas yläluokkalaisten kädentaitoja

08.11.2016

 

Valtakunnallisen Taitaja9-kisan paikalliskilpailut järjestetään keskiviikkona 9.11. Sataedun toimipaikoissa Kankaanpäässä ja Kokemäellä. Taitaja9-kisa on peruskoulun yläluokkalaisille tarkoitettu kilpailu kädentaidoissa. Sen tavoitteena on tukea nuorten ammatinvalintaa ja lisätä kädentaitoa vaativien alojen tuntemusta.

 

Kankaanpään paikalliskilpailuun osallistuvat joukkueet kisaavat taidoistaan seuraavien opintoalojen tehtävissä: auto-ala, hotelli-, ravintola- ja catering-ala, jalkineala, kone- ja tuotantotekniikka, liiketalous, rakennusala, sähköala sekä sosiaali- ja terveydenhoitoala. Kokemäellä puolestaan tehtävärastit ovat seuraavilla aloilla: autoala, hiusala, hotelli-, ravintola- ja catering-ala, kone- ja tuotantotekniikka, kulttuuriala, logistiikka, rakennusala, sosiaali- ja terveydenhoitoala sekä sähkö ja automaatiotekniikka.

 

Paikalliskilpailuja järjestetään myös Porissa ja Raumalla. Jokaisen Satakunnan paikalliskilpailun neljä parasta joukkuetta osallistuvat Kokemäellä 8.12. järjestettävään aluekilpailuun. Satakunnan aluekilpailun kaksi parasta joukkuetta pääsevät Taitaja2017-kilpailun yhteydessä järjestettävään finaaliin. Taitaja2017-kilpailu järjestetään toukokuussa Helsingissä.

Kankaanpään paikalliskilpailuun osallistuu 18 joukkuetta ja vastaavasti Kokemäellä kilpailee 22 joukkuetta. Joukkueet kokoontuvat kilpailupaikalle kello 9.30 ja kilpailu alkaa klo 9.45. Voittajat ovat tiedossa noin kello 13.00.

Toimituksenne edustaja on tervetullut seuraamaan paikalliskilpailuja! Merkitkää kalenteriinne myös  jo nyt Kokemäellä 8.12. järjestettävä aluekilpailu.

 

 

Lisätietoja Sataedun järjestämistä Taitaja9-paikalliskilpailusta antavat:

Opinto-ohjaaja Kaisa Kallio, puh. 040 199 4204 Sataedu Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu 14

Opinto-ohjaaja Johanna Rantalainen, puh. 040 199 4152, Sataedu Kokemäki, Suoratie 1

 

Lisätietoja kilpailusta löydät netistä: http://taitaja2017.fi/