Tuotteen, tilan tai palvelun suunnittelu ja valmistaminen -tutkinnon osa

Opiskele sisustusalan ammattiin. Työ sisutuksen parissa on haastavaa, mielenkiintoista ja monipuolista.

Järjestämme infotilaisuuden koulutuksesta 24.9.2019 klo 13.00 Sataedu Ulvilan auditoriossa (Yhdystie, 28400 Ulvila).

Hakijat kutsutaan hakuajan päätyttyä haastatteluun ja testiin 16.10.2019.

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija saa ammatilliset valmiudet sisutusrakentamisen ja -myynnin eri työtehtäviin. Opintoihin sisältyy myös yrittäjyyttä. Opiskelu on käytännönläheistä. Viikossa on kaksi lähi- ja kaksi etäpäivää. Etäpäivinä työskennellään itsenäisesti annettujen tehtävien parissa.

Koulutuksessa tarjotaan suoritettavaksi tutkinnon osa/tutkinnon osia Taideteollisuusalan perustutkinnosta, sisustusalan osaamisala:

Tuotteen, tilan tai palvelun suunnittelu ja valmistaminen, 45 osp, painopisteena sisustustekstiilien suunnittelu ja valmistus
- sisustustekstiilit ja -materiaalit, sisäpintakäsittely, rakennuspiirustus, sisustussuunnittelun perusteet, värioppi, tyyli- ja arkkitehtuurin historia. Myös hätäensiapukortti. Opetus osittain Kokemäellä.

Sisustuspr ojektin toteuttaminen, 45 osp, painopisteenä on sisäpintakäsittelu
- sisustusmateriaalit, sisäpintakäsittely, rakennuspiirustus, sisustustekstiilit, sisustussuunnittelun perusteet, värioppi, tyyli- ja arkkitehtuurin historia. Myös työturvallisuus-, tulityö- sekä hätäensiapukortti. Opetus Ulvilassa.

Työelämäjakson 16.3.-14.5.2020 tavoitteena on tukea opiskelijan työllistymistä. Sisustusalan työpaikkoja ovat esimerkiksi rakennus- tai maalausliikkeet, rautakauppojen sisustusosasto, sisustusalan liikkeet, huonekaluliikkeet, kangaskaupat ja ompelimot.

Jokaiselle opiskelijalle tehdään oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aikaisemmin hankittu osaaminen.

Alkamisajankohta: 28.10.2019
Paikkakunta: Ulvila
Hae koulutukseen

Lisätietoja antaa

Nanna Tuomikoski
lehtori
+358 40 199 4855
Satakunnan koulutuskuntayhtymä
Heidi Valli
opintosihteeri
+358 40 199 4545
Satakunnan koulutuskuntayhtymä