Tule töihin Lastensuojelulaitos Sinisiipeen

Alkustarttina rekrytointikoulutus

Kankaanpäähän avautuu huhtikuun aikana uusi 12 paikkainen yksityinen lastensuojelulaitos Sinisiipi.

Haluamme mukaamme juuri sinut, joka haluat olla tiimissä missä on arvostava asenne. Toiminnallisuus, tiimityöskentely, luotettavuus, perhekeskeisyys, osallisuus sekä tavoitteellisuus ovat lisäksi oleellisia ominaisuksia työssämme. Edellytämme kykyä toiveikkuuden luomiseen ja ylläpitämiseen, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisissa tilanteissa olevien vanhempien, lasten ja nuorten kanssa.

LISÄTIEDOT
Haemme Kankaanpäähän avattavaan lastensuojelunlaitos Sinisiipeen

9 Hoito- ja kasvatustyön ohjaajaa
2 Hoito- ja kasvatustyön vastaavaa ohjaaja
1 Yöhoitajaa (Lähihoitaja)

Työ on kolmivuorotyötä, ilta ja viikonloppu painotteista.

Katsomme eduksi lisäkoulutukset; psykiatrisen- ja neuropsykiatrisen koulutukset, toiminnallisuuteen liittyvä koulutus sekä päihde- ja mielenterveyskoulutus.

Edellytämme osalta valittavilta soveltuvaa AMK - tutkintoa (esim. sosionomi AMK, sairaanhoitaja AMK) tai aiempaa vastaavaa opistotason tutkintoa sekä osalta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja).

Työssä toimiminen vaatii lastensuojelulain tuntemusta ja katsomme eduksi lastensuojelun työkokemuksen.

Palvelussuhteen ehdot sekä palkkaus määräytyvät voimassaolevan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään valittujen on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Hakuaika päättyy 28.2.2020 klo 16.00. Alkuperäiset työ- ja opiskelutodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 17-19 välillä johtaja Teresa Ruisma p. 0400 551601, teresa.ruisma@sinisiipi.hoivaperho

Alkamisajankohta: 23.3.2020
Paikkakunta: Kankaanpää
Huomioitavaa: Tutustu SORA-lakiin
Hae koulutukseen