Siirry sisältöön

Teräksenkovaksi osaajaksi - RekryKoulutus, Panelian Kone Oy, Panelian Terästyö Oy

Onko Sinulla kokemusta metallialan koulutuksesta tai työstä? Mietitkö uutta uraa vai etsitkö vasta ensimmäistä työpaikkaasi? Olisiko työpaikka hyvien yhteyksien päässä Harjavallassa sinulle sopiva juttu?

Kiinnostuitko?
Panelian Terästyö Oy:lle ja Panelian Kone Oy:lle Harjavaltaan haetaan RekryKoulutuksella asentajia ja operaattoreita monipuolisiin metallialan tehtäviin.

Tule kuulemaan lisää koulutuksesta ja työnantajista TE-livessä 25.1.2022 klo 11 osoitteessa www.te-live.fi. Tallenne on katsottavissa myöhemmin samassa osoitteessa.

LISÄTIEDOT
Kouluttajana toimii Sataedu Oy. Lähiopetus sisältää kunnossapitoa, hitsaus- ja levytyön koulutusta, teknistä piirtämistä, työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuusasioita. Koulutuksen aikana päivitetään myös kaikki työssä tarvittavat lupakortit. Koulutus sisältää lähiopetusta ja työssäoppimista yhteensä kolme kuukautta.

Panelian Terästyö Oy on vuonna 1995 perustettu konepaja- sekä kunnossapitopalveluja tarjoava yritys ja on Parikkalassa toimivan Karjalan Konepajan tytäryritys.
Panelian Kone Oy on vuonna 1990 perustettu alihankintakonepaja, joka on erikoistunut teräsrakenteiden valmistuksiin ja asennuksiin sekä teollisuuden kunnossapitopalveluihin. Molemmat yritykset toimivat Harjavallassa. Tavoitteena on, että koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneet työllistyvät yrityksiin.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston/kuntakokeilun asiakkaille. Voit hakea työvoimakoulutukseen, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettuna, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua tai teet osa-aikatyötä.

Hakemus tehdään hae tähän koulutukseen -painikkeen kautta. Haastatteluun valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin, joten täytä hakemus huolellisesti ja kerro omin sanoin lisätiedot -kohdassa itsestäsi, tämän hetkisestä tilanteestasi ja osaamisestasi. Koulutushakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Haku päättyy 6.2.2022.
Esivalinta on 7.2.2022, jonka perusteella osa hakijoista kutsutaan 15.2.2022 pidettävään haastatteluun.
Lopullinen valinta on haastattelujen jälkeen.
Koulutus alkaa 28.2.2022

Huolehdi, että TE-toimistossa on tehty työllistymissuunnitelma varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta.

Haastatteluaika ja valintatiedot ovat nähtävillä Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi kohdassa kaikki asiointi - työvoimakoulutus. Valintatiedot lähetetään myös postitse.

Koulutuksen aikana maksettavista etuuksista saat tietoa Työlinjan koulutusneuvontapuhelimesta 0295 020 702.
www.kela.fi (työmarkkinatuki ja peruspäiväraha)
www.tyj.fi (ansiosidonnainen päiväraha)

Koulutuksen sisällöstä: Marko Kivinen Sataedu p. 040 199 4245, marko.kivinen@sataedu.fi
Koulutukseen hakemisesta: Päivi Koskinen Satakunnan TE-toimisto Harjavalta, p. 02950 45078, paivi.koskinen@te-toimisto.fi

Alkamisajankohta: 28.2.2022
Paikkakunta: Harjavalta
Hae koulutukseen