Sote-Hotelli, rekrykoulutus

Tule luomaan oma työpaikkasi!

Tavoitteena on mahdollistaa hyvinvointia tukevalla tavalla uusia hoiva-asumisen palveluita, joiden jälkeen arki kotona voi jatkua mahdollisimman pitkään. Punaisena lankana on koko koulutuksessa greencare ja hyvinvointiteknologia.

RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Sote-Hotelli Oy:n, Sataedu Oy:n ja Satakunnan TE-toimiston kanssa.

Sote-Hotelliin Hoivataryksikköön haetaan oman alansa ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita hoitotyöstä moniammatillisessa tiimissä. sairaanhoitajia, fysioterapeuttia, lähihoitajia (15-20), kokkia /keittäjiä, siistijöitä. Alojen työkokemus katsotaan eduksi.

Koulutuksen tavoitteena on löytää luovia, sitoutuneita ja innostuneita työntekijöitä.

LISÄTIEDOT
Esivalinta 27.7.2020 ja/tai 28.7.2020, jonka perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelupäivät ovat 5.- 7.8.2020:
- lähihoitajille 5.8.2020-6.8.2020 klo 9:00 alkaen
- sairaanhoitajille 6.8.2020 klo 13.15-15:00 ja
- muulle valittavalle henkilöstölle 7.8.2020 klo 9.00-13:00.

Haastattelupaikka on Satakunnan TE-toimisto, Pori, Teljänkatu 5.
Lopullinen valinta on 7.8.2020.

Koulutus tapahtuu lähiopetuspäivinä, 12 päivää, Sataedun tiloissa, Yhdystie 1, 28400 Ulvila ja työssäoppiminen, 28 päivää, Kulmalantie 1, 28450 Vanha-Ulvila.

KOULUTUKSEN LÄHIOPETUKSEN SISÄLTÖ:
Punaisena lankana koko koulutuksessa greencare ja hyvinvointiteknologia.

Sote-hotellin toimintamallin perustana on Green Care sekä hyvinvointiteknologia ja se poikkeaa perinteisestä hoitolaitos- ja hoivakotipalveluista. Green Care -toiminnassa luontoa käytetään hyvinvoinnin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Kaikki koulutukseen osallistuvat suorittavat saman koulutusohjelman.

Koulutuksen sisältöä:
Ryhmäytyminen ja tiimimäinen työskentely, yhteiset pelisäännöt, Asiakaspalvelu kuuluu kaikille, Kinestetiikka koko henkilöstön toimintaperiaatteena, Ravitsemuksen eri merkitykset asiakkaiden hyvinvoinnille, Green Care ja hyvinvointiteknologia Sote -hotellin arjessa, Muut aiheet (ensiapu, hygieniapassi ja anniskelu¬passi).

Työssäoppimisen sisältö:
Työskennellä tiiminä Sote -potilashotellin yhteisten pelisääntöjen mukaan, hyvinvointiteknologian ja greencare ajattelun hyödyntäminen kaikessa työskentelyssä sekä toimintakyvyn tukemiseen liittyvien mittareiden käyttö ja kinestetiikan hyödyntäminen päivittäisessä työssä.

Koulutushakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Koulutukseen hakeudutaan Internetin kautta osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutukseen valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin ja haastatteluun, täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta ja miten tämä edistää työllistymistäsi.

Lisätietoa:
Koulutuksen aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat tietoa Työlinjan koulutusneuvontapuhelimesta 0295 020 702.
www.kela.fi (työmarkkinatuki ja peruspäiväraha)
www.tyj.fi (ansiosidonnainen päiväraha)

Koulutuksen sisällöstä kouluttaja: Krista Toivonen, puh. 040 1994 195, krista.toivonen@sataedu.fi
Koulutukseen hakemisesta: Sinikka Viljanen, puh. 0295 045 197, sähköposti sinikka.viljanen@te-toimisto.fi

Oppilasvalinta:
Omaan koulutushakuun liittyvää tietoa voi seurata netissä www.te-palvelut.fi sivustolla - Oma Asiointi/henkilöasiakas-kirjaudu palveluun pankkitunnuksilla - näin saat tiedon heti tilanteestasi koulutushaun kannalta mm. näet mahdollisen esivalintaan liittyvän haastattelukutsun. Lisäksi TE-toimisto lähettää valinnoista tiedon postitse.

Alkamisajankohta: 17.8.2020
Paikkakunta: Ulvila
Huomioitavaa: Tutustu SORA-lakiin
Hae koulutukseen