Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveysalan Turvallisuusosaaja -koulutus, 10.3.2022

Koulutuspäivä 10.3.2022 klo 9-16 (lähikoulutus).

Uudistettu Sosiaali- ja terveysalan Turvallisuusosaaja -koulutus 7 h (entinen sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutus) on Suomen Palopäällystöliiton ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön luoma sosiaali- ja terveysalan organisaatioille ja oppilaitoksille tarkoitettu turvallisuuskoulutus.

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle perusvalmiudet sosiaali- ja terveysalan henkilöstön sekä asiakas- ja potilasturvallisuuden kehittämiseen omassa toimintaympäristössään.

Koulutuksen sisältöalueita ovat sosiaali- ja terveysalan turvallisuuskulttuuri ja -johtaminen, turvallisuutta ohjaava lainsäädäntö, vaarojen tunnistaminen ja arviointi, toiminnan turvallisuus, henkilöturvallisuus sekä toimintatilojen ja -ympäristön turvallisuus, toiminta uhka- ja vaaratilanteissa sekä tapahtuman jälkeinen jälkipurku ja -hoito. Koulutuksen sisällön painotusalueita on mahdollista muokata eri kohderyhmien tarpeisiin. Kysy tarjous!

Koulutuksen kohderyhmänä ovat sotealan henkilöstö ja esimiehet, sotealan organisaatioiden turvallisuudesta vastaavat, alan opiskelijat ja opettajat sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Koulutuksen hinta 115 € sisältää koulutuksen, kurssikirjan ja sähköisen todistuksen.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme koulutuksen hinnan mikäli ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen tai jätetään kokonaan peruuttamatta. Peruutukset sähköpostitse heidi.valli@sataedu.fi

Lähetämme ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse lisätietoja koulutuksen aloituksesta tai mahdollisesta peruuntumisesta. Huomaathan tarkistaa myös Roskaposti -kansion.

Paikkakunta: Harjavalta
Hinta: 115 €
Huomioitavaa: Tutustu SORA-lakiin
Hae koulutukseen Ilmoita useita koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Outi Klemetti-Talvinen
lehtori
+358 40 199 4191
Satakunnan koulutuskuntayhtymä