Ravitsemuspalveluihin perehtyminen -koulutus maahanmuuttajille

Koulutus on suunnattu ravintola- ja catering-alasta kiinnostuneille maahanmuuttajille.

Koulutus valmentaa ravintola- ja catering-alan perustutkinto-opintoihin ja vahvistaa opiskelija suomen kielen taitoa.

Opiskelija voi hyödyntää valmennuksessa oppimaansa osaamistaan koulutuksen jälkeen, jos hän suorittaa alan ammatillisen perustutkinnon,

Koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa alan opintoja Sataedussa Kokemäellä, Ulvilassa tai Kankaanpäässä.

Suomen kielen lähtötaso on vähintään A2.1.

Koulutus sisältää:
* Ruoan valmistaminen, raaka-aineiden tunteminen, koneiden ja laitteiden puhdistaminen, työvälineet ja astiahuolto, asiakaspalvelussa ja ruoanvalmistuksessa toimiminen, perehtyminen aamiaisruokien valmistamiseen, toimiminen suomalaisessa työyhteisössä.
* Hygieniapassi/hygieniapassiin valmistavia sisältöjä.
* Työelämässä toimiminen, yhteiskunnassa ja kansalaisena toimiminen.
* Suomen kieltä ja ammattisanastoa.

Koulutus on maksuton.

Lisätiedot: Anne Kerstinen, 040 199 4322.

Voit täyttää alla olevan hakemuksen tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen 8.12.2019 mennessä sähköpostilla anne.kerstinen@sataedu.fi

Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020
Euroopan unioni, Euroopan sosiaalirahasto

Siltoja siirtymiin -hanke tukee maahanmuuttajien siirtymistä kotouttamiskoulutuksesta Valmaan ja ammatilliseen koulutukseen. Verkosto: EduVamia, Sataedu, Tredu, Vamia ja WinNova. Sataedu koordinoi hanketta. Toteutus 1.10.2018-31.12.2020.
Rahoittaja: Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus (ESR).

Alkamisajankohta: 14.1.2020
Paikkakunta: Kokemäki
Hae koulutukseen

Lisätietoja antaa

Anne Kerstinen
lehtori
+358 40 199 4322
Satakunnan koulutuskuntayhtymä
Heidi Valli
opintosihteeri
+358 40 199 4545
Satakunnan koulutuskuntayhtymä