Ravintola-alan perus- tai täydennyskoulutus

Opiskele ravintola-alan osaajaksi. Sinulla voi olla hankittuna kannuksia jo keittiön tai salin puolelta. Ravintola-alan peruskoulutuksen kautta pääset kiinni ammattiin tai juuri sinun tarpeeseesi olevalla lisäkoulutuksella täydennät ja päivität osaamisesi tämän päivän työelämän vaatimuksiin. Ravitsemisala tarjoaa useita vaihtoehtoja kaikille, jotka haluavat kehittyä alan taitajiksi. Opiskelu on joustavaa ja jokaiselle opiskelijalle tehdään oma opiskelusuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi työkokemus, osaaminen ja koulutus.

Lisätiedot
Koulutuksien käytännön opetus tapahtuu opetusravintola Sataedu Hovissa, sekä alan työssäoppimispaikoissa. Sataedun opetusravintola, kahvila ja suurtalouskeittiö tarjoavat opiskelijalle mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Opetuksen pääpaino on käytännön töissä, mutta koulutukseen kuuluu myös teoriaopintoja ja itsenäistä opiskelua.

Koulutus sopii henkilölle, jotka haluavat oppia uuden ammatin tai täydentää perustutkinnossa saamaansa osaamistaan aina ammattitutkintoon saakka. Sataedu tarjoaa opiskelijoilleen ajanmukaiset oppimisympäristöt. Opetusravintola Hovissa opiskelijat saavat turvallisessa ympäristössä ammatillisia haasteita niin ruoan valmistamiseen kuin sen esille laittoon ja tarjoiluun.

Työelämäyhteistyö on joustavaa. Hyvät yhteistyöverkostomme takaavat opiskelijoillemme monipuoliset työssäoppimispaikat. Työssäoppimisjakso mahdollistaa alan työtehtäviin perehtymisen käytännössä, antaen usein myös tulevan työpaikan valmistuvalle opiskelijalle.
Koulutuksen ja omien koulutusvalintojen kautta voit siis valmistua kokiksi, tarjoilijaksi, baarimestariksi tai suurtalouskokiksi.

Tiedustelut:
- Koulutuksen sisältö ja toteutus: Sataedu, Kouluttaja Maija Poutanen
puh 040 199 4970, maija.poutanen@sataedu.fi
- Koulutukseen hakeutumisesta : TE-toimisto, Juha Jokinen
puh 0295 045 053, juha.jokinen@te-toimisto.fi

Koulutuksen aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat tietoa Työlinjan koulutusneuvontapuhelimesta 0295 020 701
Verkossa:
http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta_koulutus/tyovoimakoulutus/index.html
www.kela.fi (työmarkkinatuki ja peruspäiväraha)
www.tyj.fi (ansiosidonnainen päiväraha).

Oppilasvalinta: Voit seurata hakemuksesi tilannetta reaaliaikaisesti www.te-palvelut.fi (asioi verkossa-painikkeen kautta), koulutushakemukseni tilanne.
Työ- ja elinkeinotoimisto ilmoittaa valinnasta kirjallisesti ja/tai tarvittaessa sähköpostitse/tekstiviestillä.

Mikäli tulet valituksi koulutukseen, huolehdi, että olet käynyt TE-toimistossa tekemässä työllistymissuunnitelman varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta.

Alkamisajankohta: 1.10.2019
Paikkakunta: Kankaanpää
Hae koulutukseen