Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Koulutus sinulle, joka olet tulossa puhtauspalvelualle tai työskennellyt vasta vähän aikaa puhtauspalvelualalla. Koulutus antaa hyvät valmiudet tehdä itsenäisesti ja ammattimaisesti ylläpito- ja perussiivoustöitä sekä toimitilapalveluihin liittyviä monipuolisia oheispalveluita asiakkaan palvelusopimuksen mukaisesti.

Toimitilahuoltajan työ edellyttää kykyä tarkkuutta, vastuullissuutta, huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja itsenäisyyttä vaativaan työskentelyyn. Asiakaslähtöisyys, ympäristötietoisuus ja käsitys kiinteistön elinkaareen vaikuttavista tekijöistä ovat työssä tärkeitä. Toimitilahuoltajan perustutkinnon suorittanut hallitsee puhtaanapidon lisäksi, myös muita alaan liittyviä työtehtäviä.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon toimitilahuollon osaamisalasta.

Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opiskeluna ja etäopiskeluna sekä työpaikalla toteutettavana koulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena.

Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on keskimäärin noin 2 vuotta.

Paikkakunta: Kankaanpää
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Johanna Kienokoski-Saarela
lehtori
+358 40 199 4951
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja hakemisesta

Soile Laaksonen
opintosihteeri
+358 40 199 4805
Satakunnan koulutuskuntayhtymä