Puhdistus- ja kiinteistöalan startti

KENELLE?
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut puhdistus- ja kiinteitöpalvelualasta ja haluat tehdä töitä rakennetussa ympäristössä, sillä niin kauan kuin on rakennuksia on myös töitä.

TAVOITTEET:
Antaa opiskelijalle valmiuksia hakeutua puhtaus- ja kiinteistöalan töihin tai koulutukseen vahvistamalla opiskelijan taitoja työllistyä tai jatkaa alan opintoja. Koulutuksen aikana opiskelija pääsee osallistumaan alan monipuolisiin työtehtäviin työpaikoilla sekä tutustumaan alan koulutukseen.

Koulutuksen infotilaisuus 18.9.2019 klo 14, Työ- ja elinkeinotoimisto, Teljänkatu 5, PORI, 4.krs. Tervetuloa!

SISÄLTÖ
Koulutuksessa yhdistyvät teoriaopintojen sekä käytännön työn kokonaisuus.

Koulutus alkaa 4 viikon osaamisen kartoituksella, jonka jälkeen opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukainen koulutukseen tai työhön tutustumiseen 13 viikkoa.

Oppilaalle tulevat kustannukset korttikoulutuksista (koulutus maksuton, kortti maksullinen). Tulityö-, työturva- ja hygieniapassi á 15 €, Ensiapukortti 10 €.

Valintatiedot lähetetään kirjeitse ja ne ovat nähtävillä myös sähköisissä palveluissa (www.te-palvelut.fi). Kouluttaja ilmoittaa erikseen tarkemman koulutuksen alkamisajan ja paikan.

Koulutukseen hakeudutaan Internetin kautta: www.te-palvelut.fi.
Koulutukseen valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin ja haastatteluun, täytä hakemus huolellisesti.

Omaan koulutushakuun liittyvää tietoa voit seurata www.te-palvelut.fi sivustolla - Oma Asiointi/henkilöasikas - kirjaudu palveluun pankkitunnuksilla. Näin saat tiedon heti tilanteestasi koulutushaun kannalta mm. näet mahdollisen esivalintaan liittyvän haastattelukutsun.

Lisätietoa:
Koulutuksen aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat tietoa Työlinjan koulutusneuvontapuhelimesta 0295 020 702.
www.kela.fi (työmarkkinatuki ja peruspäiväraha)
www.tyj.fi (ansiosidonnainen päiväraha)

Alkamisajankohta: 11.10.2019
Paikkakunta: Ulvila
Hae koulutukseen