Siirry sisältöön

Päivitä aiemmin suorittamasi vanhustyön erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osa

KOULUTUS ON TARKOITETTU
Koulutus on tarkoitettu niille, jotka ovat suorittaneet vanhustyön erikoisammattitutkinnon tai tutkinnon osia ja haluavat päivittää koulutuksensa.

Pääsyvaatimuksena on voimassa olevien tutkinnon perusteiden mukaan suoritettu vanhustyön erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osa.

Pääsyvaatimuksen täyttäneet hakijat haastatellaan elokuussa 2023. Opiskelijavalinnat tehdään haastatteluiden perusteella.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan opinnot yksilöllisen aikataulun mukaisesti, ota yhteyttä lehtori Maaria Hemiään, maaria.hemia@sataedu.fi tai p. 040 199 4162.

KOULUTUKSEN TOTEUTUS
Koulutus toteutetaan verkko-opintoina. Opinnot kestävät noin vuoden.

Tutkinnon suorittaminen on mahdollista työn ohella joko omaehtoisesti tai oppisopimuksella. Opiskelijalla tulee olla työpaikka ikäihmisten parissa.

Ennen opintojen aloitusta laaditaan kaikille opiskelijoille henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Voit edetä opinnoissasi omaan tahtiisi.

Koulutus päivittää osaamisesi aiemman koulutuksesi perusteella tutkintonimikkeisiin Muistihoitaja EAT, Saattohoitaja EAT, Ikääntyneen ihmisen palveluohjaaja EAT tai Ikävalmentaja EAT.

Tutustuthan tutkintokohtaisiin terveydentilavaatimuksiin ja SORA-säädöksiin ennen hakeutumista.

Hinta: 250 €
Huomioitavaa: Tutustu SORA-lakiin
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Maaria Hemiä
lehtori
+358 40 199 4162
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja hakemisesta

Heidi Valli
opintosihteeri
+358 40 199 4545
Satakunnan koulutuskuntayhtymä