Siirry sisältöön

Nuorten startti 20-29 -vuotiaille, Ulvila

Kiinnostaako sinua koulutus, mutta et tiedä mikä sopiva ala voisi olla? Onko sinulla jo ammatillinen koulutus, mutta et ole vielä päässyt kiinni työelämään?

Nuorten startti on hyvä väylä sinulle, joka olet 20-29-vuotias ja mietit mikä tuleva suunta työurallasi voisi olla. Koulutuksen aikana sinun on mahdollista päästä tutustumaan eri ammattialojen koulutukseen sekä eri aloilla työskentelyyn.

Koulutuksen aikana tehdään myös mm. vierailukäyntejä yrityksiin ja eri opintoaloihin sekä päivitetään CV sekä työhakemus. Mikäli koulutuksen aikana käy ilmi, että jatkokoulutus olisi sinulle paras vaihtoehto, saat apua opiskelupolkusi suunnitteluun.

LISÄTIEDOT
Nuorten startti alkaa neljän viikon orientaatiolla, jolloin yksilölliset tavoitteesi selvitetään, tutustutaan työ- ja koulutusmahdollisuuksiin sekä suunnitellaan siirtymistä itseäsi kiinnostavalle koulutusalalle. Orientaation jälkeen pääset tutustumaan tarkemmin ko. alan opintoihin tai voit mennä esimerkiksi työssäoppimaan alan yritykseen.

Nuorten startin tavoitteena on, että löydät oman polkusi työllistymiseen tai jatko-opintoihin. Sataedussa voit tutustua esim. kone- ja tuotantotekniikkaan, sosiaali- ja terveysalaan, rakennus- ja talotekniikkaan, majoitus- ja ravitsemisalaan, puhtaus- ja kiinteistönhoitoalaan, jalkinealaan tai autoalaan paikkakunnasta riippuen. Koulutuksen aikana suoritetaan alalla tarvittavia passeja ja kortteja.

Lue lisää Sataedun koulutusmahdollisuuksista: sataedu.fi/koulutukset
https://sataedu.fi/koulutukset/

KOULUTUKSEEN HAKU
Koulutukseen haetaan 10.8.2022 mennessä tämän ilmoituksen alaosassa olevasta linkistä "Hae tähän koulutukseen". Täytä hakemus huolellisesti kaikilta osin ja perustele koulutustarpeesi. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.
Valintahaastattelut ovat 25.8.2021 Sataedun toimipisteessä, Yhdystie 1, Ulvila

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa haastatteluaikasi sekä valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi (Oma asiointi - Kaikki asiointi - työvoimakoulutus).

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova. Hakemuksen perumisella tai valintatilaisuuteen saapumatta jättämisellä ilman pätevää syytä saattaa olla vaikutusta työttömyysturvaoikeuteen.

Huom. Varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta sinun tulee huolehtia, että TE-toimistossa on laadittu työllistymissuunnitelma, jossa on sovittu koulutukseen hausta.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille Satakunnan TE-toimiston tai Porin seudun työllisyyden kuntakokeilun työnhakijoille, joilla ei ole koulutusta ja jotka tarvitsevat koulutusta oman ammattialan löytämiseen tai koulutuksen omaavat työnhakijat, jotka tarvitsevat ammatillisen osaamisen kehittämistä työllistyäkseen.

Tiedustelut
Koulutuksen sisältö ja toteutus:
SATAEDU
Minna Ranta, 040 199 4161, minna.ranta@sataedu.fi

Koulutushaku, koulutusajan etuudet:
- TE-toimiston koulutusneuvonta: 0295 020 702
- Satakunnan TE-toimisto, Noora Häyhtiö, 02950 45103, noora.hayhtio@te-toimisto.fi

Alkamisajankohta: 5.9.2022
Paikkakunta: Ulvila
Hae koulutukseen