Siirry sisältöön

Media-alan ammattitutkinto, valokuvaaja (AT)

Varmista osaamisesi ammattivalokuvaajana tämän päivän media-alan kentällä. Kehitä luovuuttasi ja vastaa nyt tulevaisuuden haasteisiin.

Syvennä media-alan tuntemustasi sekä valokuvauksen ammattimaisten tuotantoprosessien hallitsemisen taitojasi. Vahvista osaamistasi asiakaslähtöisenä henkilökuvaajana. Tuota teknisesti viimeisteltyjä valokuvia ja ota yrittäjänäkökulma markkinoinnin osaamiseen.

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto tai sitä vastaavat tiedot ja taidot.

Koulutukseen hakeutuminen on kaksivaiheinen: Hakemukseen sisältyy ennakkotehtävä, jonka perusteella hakijat pisteytetään. Haastatteluun valitaan ennakotehtävän perusteella.

Ennakkotehtävä on 10 valokuvan portfolio, jossa esittelet omaa osaamistasi valokuvauksen alalla mahdollisimman monipuolisesti. Portfolion maksimipistemäärä on 15 p. Arviointiperusteet: 1. Tekninen osaaminen max. 5p,2. Luovuus, visuaalisten ilmaisukeinojen käyttö valokuvassa max. 5 p. 3. Soveltuvuus alalle max. 5 p.

Toimita sähköisen portfolion linkki 11.12.2022 mennessä osoitteeseen tatjaana.morton@sataedu.fi

Haastattelut järjestetään tammikuussa 2023 (viikot 2-3).

Koulutusmaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opinnot.

Paikkakunta: Nakkila
Hinta: 250 €
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Tatjaana Morton
Lehtori
+358 40 199 4513
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja hakemisesta

Heidi Valli
opintosihteeri
+358 40 199 4545
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja koulutuksesta

Suvi Lindberg
lehtori
+358 40 199 4511
Satakunnan koulutuskuntayhtymä