Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala (verkkokoulutus)

Taloushallinnon ammattilainen työskentelee vastuullisesti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Alan ammattitutkinto vahvistaa aiempaa osaamista.

Taloushallinnon ammattilaisilta vaaditaan jatkuvaa omalla alalla kehittymistä ja alalla tapahtuvien muutosten seurantaa. Taloushallinnon taitaja on palvelunhaluinen, vastuullisesti organisaation sisäisissä ja ulkoisissa yhteyksissä toimiva ammattilainen.

Valmistava koulutus toteutetaan verkossa ja sisältää työssäoppimista. Opiskelu on käytännönläheistä ja omaan työhön sovellettavaa. Tarvittaessa saat henkilökohtaista ohjausta.

Koulutus on tarkoitettu taloushallinnon tehtäviä hoitaville henkilöille, joilla on taloushallinnon alalta perustiedot ja –taidot sekä työkokemusta. Tavoitteena on päivittää tiedot ja kehittää osaamista sekä suorittaa liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala.

Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jonka perusteella opiskelun kesto määräytyy. Mikäli olet jo taloushallinnon ammattilainen, voit suorittaa tutkinnon ilman valmistavaa koulutusta. Liiketoiminnan ammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden.

Kysy lisää toteuttamistavoista ja -aikatauluista.

Rahoitusmahdollisuudet:
Työttömyysetuus
Omaehtoinen koulutus
Henkilöstökoulutus
Oppisopimus
Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen. Koulutus on oppisopimusopiskelijoille maksutonta. Myös yrittäjän oppisopimuksella

Hinta: 230 €
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Tiina Huhtala
lehtori
+358 40 199 4271
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja hakemisesta

Soile Laaksonen
opintosihteeri
+358 40 199 4805
Satakunnan koulutuskuntayhtymä