Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala (verkkokoulutus)

Taloushallinnon ammattilainen työskentelee vastuullisesti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Alan ammattitutkinto vahvistaa aiempaa osaamista.

Taloushallinnon ammattilaisilta vaaditaan jatkuvaa omalla alalla kehittymistä ja alalla tapahtuvien muutosten seurantaa. Taloushallinnon taitaja on palvelunhaluinen, vastuullisesti organisaation sisäisissä ja ulkoisissa yhteyksissä toimiva ammattilainen. Päivitä nyt tietosi!

Valmistava koulutus toteutaan verkossa ja sisältää työssäoppimista. Opiskelu on käytännönläheistä ja omaan työhön sovellettavaa.

Koulutus on tarkoitettu taloushallinnon tehtäviä hoitaville henkilöille, joilla on taloushallinnon alalta perustiedot ja –taidot sekä työkokemusta. Tavoitteena on päivittää tiedot ja kehittää osaamista, sekä suorittaa liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala. Tutkinto on mahdollista suorittaa myös ilman tutkintoon valmistavaa koulutusta.

Koulutus on verkkokoulutus. Kysy lisää toteuttamistavoista ja -aikatauluista.

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen. Koulutus on oppisopimusopiskelijoille maksutonta. Myös yrittäjän oppisopimuksella.

Hinta: 230 €
Hae koulutukseen

Lisätietoja antaa

Tiina Huhtala
Lehtori
+358 40 199 4271
Satakunnan koulutuskuntayhtymä
Soile Laaksonen
opintosihteeri
+358 40 199 4805
Satakunnan koulutuskuntayhtymä