Siirry sisältöön

Lapset puheeksi® menetelmäkoulutus

Koulutuspäivät 30.8, 20.9. ja 11.10.2023 klo 16.30-20.30. Ilmoittaudu 16.8.2023 mennessä.
Koulutus muodostuu kolmesta kerrasta, joihin on jokaiseen tärkeää osallistua. Koulutus järjestetään TEAMSin välityksellä.

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstölle.

Lapset puheeksi® (LP -menetelmän avulla rakennetaan huoltajien, muiden lapsen elämän tärkeiden ihmisten ja lapsen välille yhteistä ymmärrystä arjesta, muutoksista ja muutosten keskellä pärjäämisestä. Se on kehitetty tukemaan lasten ja perheiden pärjäävyyttä isoissa tai pienissä arjen muutoksissa tai vaikeuksissa, liittyvät ne sitten esimerkiksi lasten päiväkotiin, koulunkäyntiin tai vanhempien työ- tai terveystilanteeseen.

Koulutuksen tavoitteena on LP-menetelmän käyttöön otto tai sen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa. Koulutuksen käynyt ymmärtää menetelmän taustateorian ja keskeiset käsitteet sekä osaa soveltaa menetelmään esimerkiksi yhtenä työkaluna varhaiskasvatuskeskusteluissa. Lapset puheeksi® -menetelmä koostuu lapset puheeksi - keskustelusta sekä tarvittaessa neuvonpidosta.

Kouluttajina toimivat lehtorit Anna-Maija Tuomisaari ja Suvi Hiitelä.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme koulutuksen hinnan mikäli ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen tai jätetään kokonaan peruuttamatta. Peruutukset sähköpostitse heidi.valli@sataedu.fi

Lähetämme ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse lisätietoja koulutuksen aloituksesta tai mahdollisesta peruuntumisesta. Huomaathan tarkistaa myös Roskaposti -kansion.

Paikkakunta: Ulvila
Hinta: 120 €
Huomioitavaa: Tutustu SORA-lakiin
Hae koulutukseen Ilmoita useita koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Anna-Maija Tuomisaari
lehtori
+358 40 199 4112
Satakunnan koulutuskuntayhtymä