Siirry sisältöön

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittanut osaa suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä sekä perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja tehtäviin. Tutkinnon suorittaneella on hyvät viestinnälliset valmiudet ja osaamista kehittää työryhmänsä toimintaa. Hänellä on perustiedot esimiestyöstä.

Valinnaisesta tutkinnon osasta riippuen tutkinnon suorittaneella on erityistä osaamista asiakkuuksien vahvistamiseksi, toiminnan kannattavuuden parantamiseksi tai henkilöstötyön kehittämiseksi omassa työryhmässä. Tutkinnon suorittanut on voinut hankkia valmiuksia myös jonkin lähiesimiestyöhönsä liittyvän kehittämishankkeen suunnittelussa.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittanut voi toimia päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehenä tai työryhmänsä vetäjänä.

Opinnot toteutetaan monimuotoisesti, lähiopetuspäiviä on keskimäärin 2 päivää/kuukausi.

Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jonka perusteella opiskelun kesto määräytyy. Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden.

Koulutus kestää keskimäärin 1 - 1,5 vuotta. Saat henkilökohtaista ohjausta tarpeesi mukaan.

Rahoitusmahdollisuudet:
Omaehtoinen koulutus
Henkilöstökoulutus
Oppisopimus
Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Kysy lisää toteuttamistavoista ja -aikatauluista.

Alkamisajankohta: 14.9.2022
Paikkakunta: Ulvila
Hinta: 230 €
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Tarja Maja
lehtori
+358 40 199 4931
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja hakemisesta

Katriina Liimu
opintosihteeri
+358 40 199 4905
Satakunnan koulutuskuntayhtymä