Siirry sisältöön

Kuva kertoo - hyvinvointia valokuvista

Koulutuspäivät: 23.11. ja 30.11.2023 klo 9.00-14.30. Ilmoittaudu 28.9.2023 mennessä.

Koulutus sopii kaikille ihmisten kanssa työskenteleville ohjaus-, opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille, valokuvauksen ammattilaisille ja harrastajille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

Valokuvat ovat sosiaalisen vuorovaikutuksen ja oman identiteettimme rakentamisen välineitä. Valokuvien kautta voimme kokea tunteita ja elää kokemuksia uudelleen ja sitä kautta myös vaikuttaa hyvinvointiimme.

Koulutuksessa saat perustietoa valokuvien ja valokuvauksen menetelmästä hyvinvoinnin tukena. Valokuvaamiseen käytämme kännykän kameraa, joten valokuvauksen teknistä osaamista sinulla ei tarvitse olla, kiinnostuneisuus asiaa kohtaan riittää.

Kouluttajina Tatjaana Morton ja Niina Salovaara.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme koulutuksen hinnan mikäli ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen tai jätetään kokonaan peruuttamatta. Peruutukset sähköpostitse heidi.valli@sataedu.fi

Lähetämme ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse lisätietoja koulutuksen aloituksesta tai mahdollisesta peruuntumisesta. Huomaathan tarkistaa myös Roskaposti -kansion.

Paikkakunta: Ulvila
Hinta: 100 €
Huomioitavaa: Tutustu SORA-lakiin
Hae koulutukseen Ilmoita useita koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Niina Salovaara
lehtori
+358 40 199 4488
Satakunnan koulutuskuntayhtymä