Koulutusstartti - Yksilöllinen väylä tutkintoon (aloitus sopimuksen mukaan)

Koulutusstartti on yksilöllinen väylä ammatilliseen koulutukseen, jossa on mahdollista suorittaa toisen asteen tutkinto tai tutkinnon osa SATAEDUn koulutustarjonnasta, mikäli löytyy vapaita oppilaspaikkoja, johon ei ole suoraa työvoimakoulutushakua.

Koulutukseen valinnan perusteena on TE-toimiston toteama koulutustarve sekä oppilaitoksen valintakriteereiden täyttyminen haettavaan koulutukseen. Täytä hakemus perusteluineen huolellisesti ja kerro, mistä koulutuksesta tai tutkinnosta olet kiinnostunut.

Ennen hakemuksen jättämistä sinun tulee olla yhteydessä omaan asiantuntijaasi TE-toimistossa koulutustarpeen toteamiseksi ja työllistymissuunnitelman laatimiseksi.

LISÄTIEDOT
Koulutuksen kohderyhmänä on Satakunnan TE-toimiston työttömät ja työttömyysuhan alaiset työnhakijat, joilla on kiinnostus tiettyyn koulutusalaan/tutkintoon, johon ei ole tarjolla suoraa työvoimakoulutuksen hakuväylää (tarkista ennen hakeutumista www.te-palvelut.fi -sivustolta, löytyykö haluamaasi koulutukseen suora työvoimakoulutushaku). Koulutuksen tulee olla työllistymistä olennaisesti edistävää, ja koulutukseen hausta tulee sopia TE-toimistossa oman asiantuntijan kanssa etukäteen.

Koulutuksen sisältö ja kesto määräytyvät koulutusalan ja suoritettavan koulutuskokonaisuuden mukaan. Voit tutustua Sataedun koulutustarjontaan osoitteessa www.sataedu.fi
Tutkintojen perusteisiin voit tutustua tarkemmin verkossa osoitteessa https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/selaus/kooste/ammatillinenkoulutus?hakutyyppi=perusteet.

Koulutukseen haetaan tämän ilmoituksen alaosassa olevasta linkistä "Hae tähän koulutukseen". Koulutushakemuksessa tulee mainita koulutus/tutkinto, josta olet kiinnostunut. Ennen koulutushakemuksen jättämistä sinun tulee olla yhteydessä TE-toimistoon omaan asiantuntijaasi koulutustarpeen toteamiseksi sekä työllistymissuunnitelman päivittämiseksi.
Koulutukseen on jatkuva haku. Uudet hakemukset käsitellään n. 2 viikon välein.
Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi.

Tiedustelut
Koulutuksen sisältö ja toteutus:
- Sataedu, Johanna Rantalainen, 040 199 4152, johanna.rantalainen@sataedu.fi

Koulutushaku, koulutusajan etuudet:
- TE-toimiston koulutusneuvonta: 0295 020 702
- Satakunnan TE-toimisto, Päivi Koskinen, 0295 045 078, paivi.koskinen@te-toimisto.fi

Paikkakunta: Kokemäki
Hae koulutukseen