Siirry sisältöön

Koskettamalla hoitaminen -koulutus

Koulutuspäivä 15.3.2024 klo 12-15. Ilmoittaudu koulutukseen 1.3.2024 mennessä.

Koulutus soveltuu kaikille sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville ammattilaisille, omaishoitajille sekä aiheesta kiinnostuneille.

Koskettaminen on sanatonta viestintää, joka tuottaa useiden tutkimusten valossa erilaisia terveyshyötyjä ihmiselle ja vaikuttaa jopa immuunipuolustukseen. Kosketamalla hoitaminen onkin osa tavoitteellista ja asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Levottomien, ahdistuksesta kärsivien tai muistisairautta sairastavien asiakkaiden haasteelliseen käyttäytymiseen ja henkiseen hyvinvointiin on mahdollista vaikuttaa myös lääkkeettömillä menetelmillä.

Koulutuksen aikana perehdytään kosketuksen merkitykseen ja vaikutusiin, esim. käsien hieronnan menetelmällä ja musiikkia hyödyntämällä. Saat tietoa ja kokemusta siitä, miten hieronta ja musiikki vaikuttavat mm. kiihtyneisyyteen, aggressiivisuuden ja stressin tunteisiin.

Kouluttajana toimii Essi Keto.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme koulutuksen hinnan mikäli ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen tai jätetään kokonaan peruuttamatta. Peruutukset sähköpostitse heidi.valli@sataedu.fi

Lähetämme ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse lisätietoja koulutuksen aloituksesta tai mahdollisesta peruuntumisesta. Huomaathan tarkistaa myös Roskaposti -kansion.

Paikkakunta: Harjavalta
Hinta: 40 €
Huomioitavaa: Tutustu SORA-lakiin
Hakuaika on päättynyt
Ilmoita useita koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Essi Keto
lehtori
+358 40 199 4184
Satakunnan koulutuskuntayhtymä