Ikäihmisten suunhoito

Koulutuspäivät: 29.10, 5.11, 12.11, 19.11. ja 26.11.2020 klo 16.30-20.30. Ilmoittaudu 15.10.2020 mennessä.

Koulutus on suunnattu ikäihmisten kanssa työskenteleville lähihoitajille, esimerkiksi kotihoidon ja palveluasumisyksiköiden hoitohenkilökunnalle.

Hoitotyössä suun- ja hampaidenhoitoon tulee kiinnittää erityistä huomiota. Koulutuksessa tutustutaan suunhoidon suosituksiin ja ohjeistuksiin (mm. fluori, ksylitoli, ravitsemus, puhdistus) ja harjoitellaan niiden soveltamista asiakastyössä. Opiskelija saa tietoa siitä, miten yleissairaudet ja lääkitykset, suun sairaudet ja erilaiset päihteet vaikuttavat asiakkaan suun ja hampaiden terveyteen.

Käytännössä ja kokeillen perehdytään erilaisiin suun- ja hampaidenpuhdistuksen välineisiin ja tuotteisiin, harjoitellaan suun terveystarkastusten tekemistä, suun ja hampaiden puhdistusta ja hoitoa huomioiden asiakkaan toimintakyky ja voimavarat osallistaen häntä itsenäiseen tekemiseen.

Opinnoissa huomioidaan ergonominen ja aseptinen työskentely suun- ja hampaidenhoidossa.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme koulutuksen hinnan mikäli ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen tai jätetään kokonaan peruuttamatta. Peruutukset sähköpostitse heidi.valli@sataedu.fi

Lähetämme ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse lisätietoja koulutuksen aloituksesta tai mahdollisesta peruuntumisesta. Huomaathan tarkistaa myös Roskaposti -kansion.

Paikkakunta: Harjavalta
Hinta: 280 €
Huomioitavaa: Tutustu SORA-lakiin
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Riikka Joki
lehtori
+358 40 199 4219
Satakunnan koulutuskuntayhtymä