Siirry sisältöön

Hygieniapassikoulutus ja -testi, 23.3.2022

Hygieniapassi vaaditaan kaikilta elintarviketeollisuudessa tai ammattikeittiöissä työskenteleviltä henkilöiltä,
jotka käsittelevät työssään pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Koulutus 23.3.2022 klo 8.00-14.00, jonka jälkeen testi klo 14.00 alkaen. Ilmoittaudu 21.3.2022 mennessä.

Testiin osallistuvan on todistettava henkilöllisyytensä ennen testitilaisuuden alkua virallisesta kuvallisesta dokumentista.

Mikäli et pääse osallistumaan, peruutukset veloituksetta viimeistään päivää ennen tilaisuutta
kirsti.makinen@sataedu.fi.

Osaamistestin kysymykset käsittävät mm:
- elintarvikkeiden saastumista
- mikrobiologiaa
- ruokamyrkytyksiä
- hygieenisiä työtapoja
- henkilökohtaista hygieniaa
- puhtaanapitoa
- elintarvikelainsäädäntöä
- omavalvontaa

Paikkakunta: Kankaanpää
Hinta: 112 €
Hae koulutukseen Ilmoita useita koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Kirsti Mäkinen
lehtori
+358 40 199 4230
Satakunnan koulutuskuntayhtymä