Hygieniapassi vaaditaan kaikilta elintarviketeollisuudessa tai ammattikeittiöissä työskenteleviltä henkilöiltä,
jotka käsittelevät työssään pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita.
Koulutus ja testi 16.10.2023 klo 8.00-14.00. Ilmoittaudu 12.10.2023 mennessä.
Testiin osallistuvan on todistettava henkilöllisyytensä ennen testitilaisuuden alkua virallisesta kuvallisesta dokumentista.
Mikäli et pääse osallistumaan, peruutukset veloituksetta viimeistään päivää ennen tilaisuutta
tiina.aaltonen@sataedu.fi.
Osaamistestin kysymykset käsittävät mm:
- elintarvikkeiden saastumista
- mikrobiologiaa
- ruokamyrkytyksiä
- hygieenisiä työtapoja
- henkilökohtaista hygieniaa
- puhtaanapitoa
- elintarvikelainsäädäntöä
- omavalvontaa