Siirry sisältöön

Hygieniapassikoulutus ja -testi, 1.3.2022

Hygieniapassi vaaditaan kaikilta elintarviketeollisuudessa tai ammattikeittiöissä työskenteleviltä henkilöiltä,
jotka käsittelevät työssään pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Koulutus 1.3.2022 klo 8.00-14.00, jonka jälkeen testi klo 14.00 alkaen. Ilmoittaudu 27.2.2022 mennessä.

Testiin osallistuvan on todistettava henkilöllisyytensä ennen testitilaisuuden alkua virallisesta kuvallisesta dokumentista.

Mikäli et pääse osallistumaan, peruutukset veloituksetta viimeistään päivää ennen tilaisuutta
anne.kerstinen@sataedu.fi.

Osaamistestin kysymykset käsittävät mm:
- elintarvikkeiden saastumista
- mikrobiologiaa
- ruokamyrkytyksiä
- hygieenisiä työtapoja
- henkilökohtaista hygieniaa
- puhtaanapitoa
- elintarvikelainsäädäntöä
- omavalvontaa

Paikkakunta: Kokemäki
Hinta: 112 €
Hae koulutukseen Ilmoita useita koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Anne Kerstinen
lehtori
+358 40 199 4322
Satakunnan koulutuskuntayhtymä