Hygieniaosaamiskoulutus + testi, 9.10.2019

Hygieniapassi vaaditaan kaikilta elintarviketeollisuudessa tai ammattikeittiöissä työskenteleviltä henkilöiltä,
jotka käsittelevät työssään pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Osaamistestin kysymykset käsittävät mm:
- elintarvikkeiden saastumista
- mikrobiologiaa
- ruokamyrkytyksiä
- hygieenisiä työtapoja
- henkilökohtaista hygieniaa
- puhtaanapitoa
- elintarvikelainsäädäntöä
- omavalvontaa

Testiin osallistuvan on todistettava henkilöllisyytensä ennen testitilaisuuden alkua
virallisesta kuvallisesta dokumentista.

Paikkakunta: Kankaanpää
Hinta: 112 €
Hae koulutukseen

Lisätietoja antaa

Maija Poutanen
Tiiminvetäjä, lehtori
+358 40 199 4970
Satakunnan koulutuskuntayhtymä