Hygieniaosaamiskoulutus + testi, 26.2.2020

Hygieniapassi vaaditaan kaikilta elintarviketeollisuudessa tai ammattikeittiöissä työskenteleviltä henkilöiltä,
jotka käsittelevät työssään pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Koulutus klo 8.30-14.30, jonka jälkeen testi klo 15.00.

Mikäli et pääse osallistumaan, peruutukset veloituksetta viimeistään päivää ennen tilaisuutta
(maija.poutanen@sataedu.fi).

Osaamistestin kysymykset käsittävät mm:
- elintarvikkeiden saastumista
- mikrobiologiaa
- ruokamyrkytyksiä
- hygieenisiä työtapoja
- henkilökohtaista hygieniaa
- puhtaanapitoa
- elintarvikelainsäädäntöä
- omavalvontaa

Testiin osallistuvan on todistettava henkilöllisyytensä ennen testitilaisuuden alkua
virallisesta kuvallisesta dokumentista.

Paikkakunta: Kankaanpää
Hinta: 112 €
Hae koulutukseen

Lisätietoja antaa

Tarja Ristakoski
lehtori
+358 40 199 4430
Satakunnan koulutuskuntayhtymä