Hygieniapassi vaaditaan kaikilta elintarviketeollisuudessa tai ammattikeittiöissä työskenteleviltä henkilöiltä,
jotka käsittelevät työssään pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita.
Koulutus 23.3.2021 klo 8.00-14.30, jonka jälkeen testi klo 15.00 alkaen. Ilmoittaudu 19.3.2020 mennessä.
Testiin osallistuvan on todistettava henkilöllisyytensä ennen testitilaisuuden alkua virallisesta kuvallisesta dokumentista.
Mikäli et pääse osallistumaan, peruutukset veloituksetta viimeistään päivää ennen tilaisuutta
(maija.poutanen@sataedu.fi).
Osaamistestin kysymykset käsittävät mm:
- elintarvikkeiden saastumista
- mikrobiologiaa
- ruokamyrkytyksiä
- hygieenisiä työtapoja
- henkilökohtaista hygieniaa
- puhtaanapitoa
- elintarvikelainsäädäntöä
- omavalvontaa