Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat opiskelevat tiimeinä. Opiskelu tapahtuu tekemällä oppien ja on käytännönläheistä. Yhä useampi opiskelija suorittaa tutkinnon osaamisperusteisella tiimitoimintamallilla.

Opetuksessa hyödynnetään sähköisiä päiväkirjoja ja pilvipalveluja teoriatehtävien tekemisessä ja tehtävien palautuksissa.
Opiskelijat opiskelevat esimerkiksi hiusten hoitoa ja muotoilua sekä parran muotoilua, ihon hoitoa, kauneudenhoitoa sekä tuoteneuvontaa. Lisäksi tutkintoon sisältyy peruskoulusta tuttuja aineita kuten äidinkieli, matematiikka, fysiikka ja kemia sekä vapaasti valittavia opintoja.

Alan opiskelijat ovat olleet työssäoppimassa erilaisissa parturi-kampaamoissa ja kauneusalan yrityksissä Suomessa ja Euroopan eri maissa kuten Virossa, Unkarissa ja Irlannissa.

Hius- ja kauneudenhoitoalalle hakeneille järjestetään haastattelu ja valintakoe 28.2.2020. Lähetämme kutsun haastattelu- ja valintakoepäivään erikseen sähköpostitse. Muistathan tarkistaa myös Roskaposti -kansion kutsun varalta.
Valinnat haastatteluun tehdään hakemusten perusteella.

Alkamisajankohta: 10.3.2020
Paikkakunta: Kokemäki
Hae koulutukseen

Lisätietoja antaa

Jukka Vierimaa
Opinto-ohjaaja
+358 40 199 4492
Satakunnan koulutuskuntayhtymä
Heidi Valli
opintosihteeri
+358 40 199 4545
Satakunnan koulutuskuntayhtymä