Siirry sisältöön

Ensiapukouluttaja -koulutus

Laita osaamisesi jakoon ja kouluta itsesi ensiapukouluttajaksi.

Vuoden 2023 alusta Kelan korvausperuste ensiapukoulutuksista työnantajille muuttui. Korvauksen edellytyksenä on, että ensiapukouluttajana toimii terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö, fysioterapeutti, hammaslääkäri tai lääkäri) tai nimikesuojattu ammattihenkilö eli lähihoitaja (perustason ensihoito tai sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala), pelastaja palomies-sairaankuljettaja tai lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja, jolla on ensiapukouluttajan lisäkoulutus. Lisätietoja löydät osoitteesta kela.fi.

Sataedu ja EduSafety Oy järjestävät terveydenhuollon ammattilaisille suunnatun ensiapukouluttajan lisäkoulutuksen syksyllä 2023.

Koulutus antaa valmiudet ensiavun perus- ja jatkokurssien sekä hätäensiapukoulutuksien järjestämiseen.

Koulutuksen käynyt saa käyttöönsä valmiit Edusafetyn tuottamat koulutusmateriaalit. Koulutuksen antama kouluttajaoikeus osaaminen on päivitettävä kolmen vuoden välein.

Kouluttajakoulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka käsittää itsenäistä verkko-opiskelua, webinaariopetusta sekä lähiopetusta.

Syksyn 2023 kouluttajakoulutuksen webinaariopetus tapahtuu Zoomissa 6.-7.9.2023 klo 9-16. Lähikoulutus tapahtuu 12.-13.10.2023 Sataedun Ulvilan toimipisteessä (os.Yhdystie 1).

Koulutuksen hinta 2356 e sisältää.
- alv 24%
- webinaaripäivien opetuksen verkossa
- mahdollisuuden kerrata webinaarikoulutuksen tallenteita verkossa
- lähipäivien opetuksen
- ensihoitolääkärin luennon
- 3 v. kouluttajalisenssin (arvo 149 €)
- aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas lähiopetuspäivinä
- oikeudet EduSafetyn kouluttajamateriaaleihin ja kuvapankkiin

Koulutuksen voi maksaa kolmessa erässä.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme koulutuksen hinnasta 785 € mikäli ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen tai jätetään kokonaan peruuttamatta. Peruutukset sähköpostitse heidi.valli@sataedu.fi

Lähetämme ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse lisätietoja koulutuksen aloituksesta tai mahdollisesta peruuntumisesta. Huomaathan tarkistaa myös Roskaposti -kansion.

Paikkakunta: Ulvila
Hinta: 2356 €
Hakuaika on päättynyt
Ilmoita useita koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Marko Penttilä
lehtori
+358 40 199 4490
Satakunnan koulutuskuntayhtymä