Siirry sisältöön

Asahi - terveysliikunnan perusteet workshop

Koulutuspäivät 29.9, 4.10. ja 11.10.2022 klo 14.00-16.00. Ilmoittaudu 15.9.2022 mennessä.

Koulutuskokonaisuus soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita fyysisen toimintakyvyn tukemisesta yksityishenkilönä tai ammattilaisena.

Asahi on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä terveysliikunnan muoto, joka on suunniteltu ennaltaehkäisemään ja hoitamaan yleisimpiä terveysongelmiamme, kuten niska-hartia- ja selkäongelmat, tasapainohaasteet sekä stressioireet.

Koulutuksessa perehdytään Asahin ideologisiin perusteisiin ergonomian, kehon hallinnan sekä hengitystekniikan kannalta. Tunneilla tehdään runsaasti käytännön harjoituksia, joista jokainen voi koota parhaat palat omiksi työvälineiksi itselleen tai hoitotyönsä tueksi.

Kouluttajana opettaja Essi Keto.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme koulutuksen hinnan mikäli ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen tai jätetään kokonaan peruuttamatta. Peruutukset sähköpostitse heidi.valli@sataedu.fi

Lähetämme ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse lisätietoja koulutuksen aloituksesta tai mahdollisesta peruuntumisesta. Huomaathan tarkistaa myös Roskaposti -kansion.

Paikkakunta: Harjavalta
Hinta: 70 €
Huomioitavaa: Tutustu SORA-lakiin
Hae koulutukseen Ilmoita useita koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Essi Keto
Tuntiopettaja
+358 40 199 4184
Satakunnan koulutuskuntayhtymä