Siirry sisältöön

Asahi - terveysliikunnan perusteet workshop

Koulutuspäivä 16.3.2024 klo 11.00-13.30. Ilmoittaudu koulutukseen 2.3.2024 mennessä.

Koulutuskokonaisuus soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita fyysisten toimintakyvyn tukemisesta yksityishenkilöinä tai ammattilaisina.

Asahi on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä terveysliikunnan muoto, joka on suunniteltu ennaltaehkäisemään ja hoitamaan yleisimpiä terveysongelmiamme (niska-, hartia- ja selkäongelmat, tasapainohaasteet, stressioireet).

Koulutuksessa perehdytään Asahin ideologisiin perusteisiin ergonomian, kehonhallinnan sekä hengitystekniikan kannalta. Koulutuksen aikana tehdän runsaasti käytännön harjoituksia, joista jokainen voi koota parhaat palat omiksi työvälineiksi itselleen tai hoitotyönsä tueksi.

Kouluttajana toimii Essi Keto.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme koulutuksen hinnan mikäli ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen tai jätetään kokonaan peruuttamatta. Peruutukset sähköpostitse heidi.valli@sataedu.fi

Lähetämme ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse lisätietoja koulutuksen aloituksesta tai mahdollisesta peruuntumisesta. Huomaathan tarkistaa myös Roskaposti -kansion.

Paikkakunta: Harjavalta
Hinta: 40 €
Huomioitavaa: Tutustu SORA-lakiin
Hakuaika on päättynyt
Ilmoita useita koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Essi Keto
lehtori
+358 40 199 4184
Satakunnan koulutuskuntayhtymä