Liiketalouden perustutkinto

Merkonomi
Koulutuksen laajuus: 
180
osaamispistettä
Koulutus lyhyesti: 
Opiskele merkonomiksi oppisopimuksella! Jos työskentelet jo asiakaspalvelussa, myynnissä, markkinoinnissa tai taloushallinnon parissa, suorita tutkinto, joka antaa jatko-opintomahdollisuuden.

Koulutustiedot

Koulutuksen sisältö

Liiketalouden perustutkintoon valmistavaan koulutukseen on jatkuva haku. Opinnot voi aloittaa milloin tahansa. Nyt haussa ovat oppisopimuskoulutuksessa suoritettavat liiketalouden perustutkinnot. Kannattaa kysyä myös muista liiketalouden mahdollisesti vapautuneista opiskelijapaikoista.

Koulutus sisältää työssäoppimista, lähiopetusta oppilaitoksessa ja etäopiskelua. Työtehtäviesi perusteella opiskelet joko asiakaspalvelu ja myyntiä tai taloushallintoon painottuvia asioita.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka jo toimit tai haluat toimia liiketalouden eri tehtävissä. Tavoitteenasi on saada liiketoiminnan perustiedot ja taidot sekä liiketalouden perustutkinto (merkonomi). Merkonomi voi työskennellä esimerkiksi kaupan, pankki-, vakuutus-, tilitoimistoalalla tai julkisessa organisaatiossa.

Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jonka perusteella opiskelun kesto määräytyy. Mikäli olet jo liiketalouden ammattilainen, voit suorittaa tutkinnon ilman valmistavaa koulutusta.

Liiketalouden perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden.

 

KOULUTUKSEN TIEDOT

Koulutuksen toteutus: Opinnot toteutetaan monimuotoisesti, lähipäiviä on keskimäärin 1pv/viikko.

Saat henkilökohtaista ohjausta tarpeesi mukaan. Koulutusta järjestetään joko Kokemäellä, Ulvilassa tai Kankaanpäässä.

Koulutuksen kesto: Keskimäärin 1 - 2 vuotta

Koulutuksen tutkintomaksu: 58 euroa.

Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta tästä linkistä.

Tutkinnon voi suorittaa ilman valmistavaa koulutusta. Kysy lisää toteuttamistavoista ja -aikatauluista!

 

Osaamisala: