Kuvallisen ilmaisun perustutkinto, valokuvaus

Kuva-artesaani
Koulutus alkaa: 
04.09.2017 - 30.11.2018
Koulutuksen laajuus: 
180
osaamispistettä
Opetuspaikka: 
Koulutus lyhyesti: 
Koulutuksessa perehdytään kaikkiin valokuvauksen osa-alueisiin. Aloitamme nollatasosta ja siirrymme nopeasti lehtikuvaukseen, ja sitä kautta studiokuvaukseen ja rakennettuun kuvaan.Työskentelemme ainoastaan digitaalisessa ympäristössä.

Koulutustiedot

Koulutuksen sisältö

Kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta valmistunut osaa toimia viestintä- ja kuvataidealalla valokuvauksen työtehtävissä toisen palveluksessa, tuotantotiimin jäsenenä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Valokuvaajaksi valmistuneet työskentelevät usein lehtikuvaajina, muotokuvaajina, mainoskuvaajina,  studiokuvaajina, kuvankäsittelijöinä, hääkuvaajina ja luontokuvaajina.

Koulutuksessa opitaan käyttämään monipuolisesti kameroita ja erilaisia valaisulaitteita. Tutkinnon suorittanut osaa toimia erilaisissa kuvaustilanteissa ja valaistusolosuhteissa. Koulutus sisältää myös kuvan jatkokäsittelyn ja sen käytön.

Opiskelu on päätoimista opiskelua eli 25 h/viikko. Koulutus kestää noin 1,3 vuotta. 

Koulutus on näyttötutkintoon valmistava ja sisältää tutkintotilaisuudet. Tutkinnon edellyttämät valokuvaustaidot jo omaava voi ilmoittautua myös tutkintotilaisuuksiin. 

Haku koulutukseen tämän koulutusesittelyn Hakeminen-sivun  kautta.

Kaikki hakijat kutsutaan haastatteluun. Haastatteluun on hyvä varata aikaa noin puoli tuntia. Haastattelussa  hakijalla tulee olla sähköinen portfolio, jolla hakija näyttää oman osaamisensa 10 - 20 valokuvallaan.  

Opiskele oppisopimuksella. Ryhmään otetaan oppisopimusopiskelijoita myös hakuajan jälkeen. 

 

 

Osaamisala: