Tahmatassu ja Irlanti

 Terveisiä täältä Irlannista! Reissu on jo lopussa, enää kolme viikkoa jäljellä. Takana on viisi mukavaa työssäoppimisviikkoa iSupply:ssa, ja edessä kolme (toivottavast) yhtä mukavaa viikkoa koululla julisteensuunnittelun parissa.
 Työ iSupplyssä itsessään ei ollut mitään ihaninta, paperiviiltoihin, tahmaisiin käsiin ja moniin tuhansiin kirjekuoriin kun kyllästyy aika nopeasti (ei sillä ettei siellä viihtynyt, pakko vaan edes jostain valittaa :D). Työkaverit olivat tosin ihan huippuja. Omien sanojensa mukaan vähän hulluja- eli sopeuduimme joukkoon erittäin hyvin, haha!
Toisinaan tuntui että hukuin niihin kirjekuoriin
 Vapaa-aika ei ole ollut sen kummallisempaa. Ollaan shoppailtu, seikkailtu, tutkittu paikallista juomakulttuuria ja ruokapaikkoja. Toisen viikon viikonloppuna kävimme Cliffs of Moherilla, joka oli mukava mutta vähän liian turistitäyteinen kokemus. Matkan tarjosi (pientä maksua vastaan) Lally Tours.

 Onnistuimme olemaan paikalla juuri sopivasti, että saimme kokea pyhän Patrikin päivän. Täällä Galwayssa oli paraati, jonka näkeminen oli lähes mahdotonta, ihmisiä kun oli kadunreunukset aivan täpötäynnä. Jo iltakuudelta pubit olivat täynnä ihmisiä eri humaltumistasoissa, joten päätimme käydä vain pikku pyörähdyksellä syrjäisissä baareissa ja suunnata takaisin kämpille. Seuraavana aamuna kadut olivat jo suurinpiirtein siivottu eilisen jäljiltä, eikä pyhästä vihreydestä ollut melkein mitään jälkeä, muutamaa krapulaista kotiinhiipiää lukuunottamatta.
 Irlanti on niin erillainen, mutta samaan aikaan niin samanlainen. Ainoita häiritseviä asioita täällä ovat hullu liikenne, talojen vetoisuus ja homeisuus sekä leipä. Irlantilainen leipä on tahmeaa ja pilaantuu hetkessä sekä haisee kummalliselta, terveisin ruisleivän rakastaja.

 Siinä kaikki, en nyt tähän hätään keksi enempää. Mila kiittää ja kuittaa, sekä pahoittelee kuvien vähäisyyttä. :D
Kirjoittaja: 
Mido