Milano 1/?

Lähdimme liikenteeseen myöhään yöllä ja olimme aamulla lentokentällä, muutama tunti liian aikaisin, siinä oli hyvää aikaa juoda aamukahvit. Kävimme läpi turvatarkastukset ja odotimme lentoa, olimme hyvin väsyneitä (minä ainakin), ja nukuin aina, kun oli mahdollista.
Viimeinen näkymä masentavasta suomen säästä
Lento oli yhdellä välilaskulla Riikan kautta, jossa nukuin taas hetken, kunnes yhtäkkiä pääsi taas lentokoneeseen ja vihdoin matka Milanoon.

Lentokentältä tilasimme taksin milanon keskustaan, se maksoi noin 90€ eli 30€ per naama. Ei ollut kovin paha niin pitkältä matkalta.

Kun pääsimme kämpille, olimme helpottuneita, että vihdoinkin matka oli ohi, kunnes huomasimme, että internet ei toiminut, alkoi olemaan hermot tiukoilla ja menimme wifi metsästykseen pihalle.


Seuraavana päivänä pääsimme vihdoin PlaySysille ja se meni aikalailla vaan kuulumisiin, projekteihin ja muihin jorinoihin. Myöhemmin kävimme kaupassa ja päätimme tehdä omat hampurilaiset. Kaupasta sandra löysi sipsejä. +1 for Muu Muu


 Pari päivää olimme ilman internettiä, kunnes päädyimme ostamaan oman mobiili neti, joka oli tosi kämänen ja sai vain käyttää 3 gigaa per kuukausi, mutta se meni heti ekana päivänä, päivitimme viiteen ja se kesti peräti viikon.

Iltaisin katsoin italialaista televisiota ja kyllä huomasin, että joka ikinen ohjelma on dubattu, se oli kauhua nähdä Gordon Ramsay italia dubeilla! Myös joku/jokin on pilannut Tom&Jerryn! Hyi!

Ensimmäisenä viikonloppuna oli kivaa sää ja lähdimme seikkailemaan keskustaan päin, löysimme Duomon ja muita jänskiä paikkoja.

 

 Kävimme myös Sandran kanssa tutkimassa vähän Milanon yötä, ja löysimme pikku baarin, jossa baarijäbä puhus englantia, siellä oli myös värikäs vessapaperirulla kasa ja vessa vedettiin astumalla nappulan päälle lattiassa.

 


 Töissä minulla on kova kiire ja mallintelen kahteen eri projektiin aamusta iltaan asti.
 Toisella viikolla sää oli ihan mukava, mutta oli jo aina suht'koht pimeää, kun pääsimme töistä. Kuudeltä lähdimme töistä, kävimme kaupassa, pääsimme kämpille, teimme ruokaa ja söimme ja suihkutelimme. Kello olikin jo sitten 20-21. Ei jaksanut oikeastaan tehdä enään mitään niiden jälkeen, paitsi itse työskentelin väkisin opinnäytetyön parissa joka ilta.

Rankkaa pelisuunnittelua.


Viikonloppuna satoi ja satoi, joten tein noin 12 tuntia putkeen opinnäytetyötä. Sunnuntaina menimme Retro Futuro tapahtumaan, siellä oli indie pelin tekijöitä, myös Luca/PlaySys oli siellä. Siellä oli myös huone, jossa oli paljon retro pelejä ja pelikoneita, joita sai pelata.
 Kaupasta sai ihme Star Wars leluja, kun osti tarpeeksi kalliilla tavaraa (25€ per lelu uskoisin)
Mutta jotkut myyjät antoivat niitä randomisti.Kolmantena viikkona ei oikein tapahtunut mitään erikoista, kiire työskennellessä ja opinnäytetyön parissa.


Neljäs viikko oli tosi kiireinen ja sain valmiiksi toisen projektin kaikki mallit eikä viikolla oikein muuta tapahtunut, kun vain töitä. Kunnes tuli viikonloppu, Luca kutsui meidät pizzalle hänen luokseen, jotka minä ja Luca kävimme hakemassa Lucan skootterilla.
Roastbeef Pizza, tosi hyvää!

Seuraavana päivänä menimme aamulla Lucan kanssa Sushille, joka oli iha ok, mut ei lähelläkään niin hyvää, kuin japanissa oli liukuhihna sushit! Miso soppa oli tosin todella hyvää.
Sen jälkeen Sandra ja Saija lähtivät shoppailemaan, joka ei minua kiinnostanut, niin menimme Lucan kanssa toimistolle, hetken siellä oltiin ja sit saatiin sillainen idea, että ajaisimme Milanon ympäri Lucan skootterilla, kävimme siinä välissä Milanon Chinatownissa ja Luca näytti kaiken näköisiä paikkoja, jopa missä hänen koulunsa on.


Edessä oleva rakennus on tosi vanha hautausmaa, jossa kuulemma kannattaa käydä kävelemässä.

Sunnuntaina tein valmiiksi opinnäytetyöni ja tein uppopaistettuja Ranskalaisia.Jo kuukausi takana, puoltoist jäljellä, aika on kulunut tosi nopeasti, huh.
Kirjoittaja: 
Ville