Isupply Työharjoittelu paikka.Olimme

Isupply Työharjoittelu paikka.


Olimme Isupplyssa 5 viikkoa työssäoppimis jaksolla. Ilmapiiri typaikalla oli mahtava joka piristi silloin kun saatiin vähemmän mielenkiintoisia titä esim. postimerkkien laittamista krijekuoriin. Työntekijät olivat hauskoja, he lauleskelivat ja pelleilivät työnohessa.
 
Mukavin muistoni oli kun jatkuvan flunssani takia yksi työn tekijöistä toi flunssa lääkettä minulle. Iloisia ihmisiä nuo Irlantilaiset, aina aamuisin olivat iloisesti vastassa ja auttoivat mielellään jos meillä oli jotain ongelmia töittemme kanssa.
 
Monesti ihmettelivät Suomen kieltä ja yrittivät samalla matkia mitä sanoimme, huonolla menestyksellä. Eniten tulen kaipaamaan iloisia ja lämminsydämmisiä ihmisiä.
 
Isupplyssa meidän työnkuvamme oli painotuotteiden jälkikäsittely. Jälkikäsittelyyn kuului mm. Reijittämistä, pakkaamista, nuuttaamista, kirjekuorien sulkemista ja postimerkkien leimaamista, laatikoiden kokoamista, lajittelua ja laminointia.

Työ minulle oli hieman haasteellista kun olin tottunut istumatyöhön. Ensimmäiset viikot menivät hyvin ilman sen suurempia nivel/lihas ongelmia, mutta viimeisillä viikoilla aloin olemaan todella kipeä joka paikasta. Saimme Milan kanssa luvan mennä GTI koululle loppuajaksi. Ei vain minun oireiden takia vaan myös sen että halusimme nähdä millainen koulutus järjestelmä Irlannissa on. Eroa Suomeen verrattuna ei ollut. Kouluna GTI oli mukava ja kaikki opettajat olivat erittäin ystävällisiä. Saimme loppuajaksi työksemme thdä julisteen koulun taidenäyttelyä varten.

Vinkit Isupplyta varten tuleville opiskelijoille:

  • Hyvät kengät joilla voit seisoskella 6h päivässä.
  • Iloinen ja ja ystävällinen asenne.
  • Venyttely, venyttely ja venyttely. Varsinkin jos olet saapunut suoraan istumatyöstä.
  • Valmistautuminen paperiviiltoja ja suttuisia käsiä kohtaan.
  • Bussikortti ja opiskelija kortti. Me saimme GTI.sta itsellemme Irlantilaiset opiskelija kortit joka antaa alennuksen Student weekly bussikorttia varten. Kortilla saat myös alennuksia turisti nähtävyykiin ja bussimatkoihin.

Kirjoittaja: 
Unknown